IC Markets
Re: IC Markets
Cześć,
W piątek na AUDJPY wywalone SL tuż przed zamknięciem. 15 (150p) rozszerzenie spreadu, niby nie tak wiele. Reklamacja odrzucona. Warto było spróbować.
W piątek na AUDJPY wywalone SL tuż przed zamknięciem. 15 (150p) rozszerzenie spreadu, niby nie tak wiele. Reklamacja odrzucona. Warto było spróbować.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam, czy ktoś korzystał lub korzysta z propozycji ic markets SL i TP? Na zdjęciu załączam o co chodzi 

To znaczy platforma podpowiada sugerowane poziomy SL/TP?

Jeśli tak... osobiście bym nie rekomendował korzystać z tego

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- ninjaproject
- Maniak
LOL, to nie są propozycje SL i TP, tylko narzędzie do ustawiania SL i TP - narzędzie, a nie sugestia ceny!
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
Witam. Mam otwarte 25 wykresów z EA. pozycji zazwyczaj ok 60-70 potrzebiję skrypt który umożliwi mi zamknięcie wszystkich pozycji z wszystkich wykresów. Jast coś takiego. Gram na icm.
Bez problemu znajdziesz w sieci. Szukaj skryptu pod frazą „close all positions”.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
miałem jeden taki ale trzeba go ręcznie przeciągnąć na wykres i puścić i zamykał tylko pozycje z tego wykresu. jak mam dwie pozycje na wykresie i muszę puścić skrypt na 25wykresów to trochę to trwa szybciej ręcznie zrobie. chodziło mi bardziej że dołączam do wszystkich wykresów skrypt i kiedy chce naciskam przycisk a on zamyka na wszystkich wykresach jednocześnie pozycje coś jak na icm ctrader zamknij wszystko i dwuklik
Do każdego skryptu możesz sobie przypisać skrót klawiszowy, który będzie go wywoływać.valkiria pisze: ↑08 gru 2022, 18:45miałem jeden taki ale trzeba go ręcznie przeciągnąć na wykres i puścić i zamykał tylko pozycje z tego wykresu. jak mam dwie pozycje na wykresie i muszę puścić skrypt na 25wykresów to trochę to trwa szybciej ręcznie zrobie. chodziło mi bardziej że dołączam do wszystkich wykresów skrypt i kiedy chce naciskam przycisk a on zamyka na wszystkich wykresach jednocześnie pozycje coś jak na icm ctrader zamknij wszystko i dwuklik
Są też różne skrypty ale jeśli handlujesz na wielu różnych instrumentach to nie mam pewności czy skrypt wystarczy, czy też będzie potrzebne EA. I tu znowu, EA jest cała masa np.:
http://fxcraft.biz/produkt/fxcraft-trade-manager/
(masz wersję próbną)
https://www.forexfactory.com/thread/594 ... -screen-ea
Jest tego naprawdę cała masa. Poszukaj pod wspomnianą frazą i w końcu znajdziesz to, co będzie Ci najbardziej odpowiadać.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Mam ea. ale nie ma takiej funkcji na każdym wykresie ten sam ea jest osobną ea.
- ninjaproject
- Maniak
Jak masz EA na danym wykresie, to nie możesz otworzyć drugiego, więc musisz używać skrypt, jeżeli w twoim EA nie ma opcji Zamknij Wszystkie.valkiria pisze: ↑08 gru 2022, 18:45miałem jeden taki ale trzeba go ręcznie przeciągnąć na wykres i puścić i zamykał tylko pozycje z tego wykresu. jak mam dwie pozycje na wykresie i muszę puścić skrypt na 25wykresów to trochę to trwa szybciej ręcznie zrobie. chodziło mi bardziej że dołączam do wszystkich wykresów skrypt i kiedy chce naciskam przycisk a on zamyka na wszystkich wykresach jednocześnie pozycje coś jak na icm ctrader zamknij wszystko i dwuklik
Załączony skrypt nie dyskryminuje według symbolu, czy magic, zamyka wszystko.
Oczywiście, zawsze po kolei - nie ma takiej opcji, żeby hurtem na raz.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.