Podsumowanie ostatnich dni
Dzisiaj konkret dzien i tydzień zamknięty na ładnym plusie. Grałem L od wejścia londonku Zamknalem przed chwila na 90. Jestem mega zadowolony z tego tygodnia. Podsumowanie zrobie w niedziele. Co do dzisiaj to 1 Sl oraz 1 TP
Harvey pisze:Dzisiaj konkret dzien i tydzień zamknięty na ładnym plusie. Grałem L od wejścia londonku Zamknalem przed chwila na 90. Jestem mega zadowolony z tego tygodnia. Podsumowanie zrobie w niedziele. Co do dzisiaj to 1 Sl oraz 1 TP
PopieramHarvey pisze:Wystarczy tylko świadomość tego w którą stronę skierowane są knoty a gdzie korpusy ... oraz tego gdzie rynek chce wyciąć leszczy.. obrać to wszystko w podstawy PA oraz zdrowy rozsądek.. i można spokojnie walczyć z rekinami
adamkaluza pisze:PopieramHarvey pisze:Wystarczy tylko świadomość tego w którą stronę skierowane są knoty a gdzie korpusy ... oraz tego gdzie rynek chce wyciąć leszczy.. obrać to wszystko w podstawy PA oraz zdrowy rozsądek.. i można spokojnie walczyć z rekinamiPo iluś tam godzinach przed wykresami nagle zaczyna się dostrzegać pewne "rzeczy"
Pozdrawiam