Gry warte polecenia

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Re: Gry warte polecenia

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

leszczu pisze:Broken Sword 1 i 2, Jack Orlando - przygodówki z fajną rysowaną oldschoolową grafika i klimatem.
Jack Orlando i muzyka z niej miazdzyla klimatem. Wersja z soundtrackiem obecnie nie do zdobycia. Polowalem pare lat na to wydanie, po tym jak bylem w posiadaniu przez krotki czas i w niewyjasnionych okolicznosciach zaginela mi.

Z 2D przygodowek bardzo dobra byla rowniez Call of Cthulhu: Prisoner of Ice
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

MajorGC pisze:
leszczu pisze:Broken Sword 1 i 2, Jack Orlando - przygodówki z fajną rysowaną oldschoolową grafika i klimatem.
Jack Orlando i muzyka z niej miazdzyla klimatem. Wersja z soundtrackiem obecnie nie do zdobycia. Polowalem pare lat na to wydanie, po tym jak bylem w posiadaniu przez krotki czas i w niewyjasnionych okolicznosciach zaginela mi.

Z 2D przygodowek bardzo dobra byla rowniez Call of Cthulhu: Prisoner of Ice

Soundtrack z Jacka Orlando znajdziesz na YT, ale i tak najlepiej brzmi w połączeniu z grą.

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Torchlight 2 (RPG). Strasznie podobna do diablo i może dlatego całkiem wciągająca. Pogody już nie ma, więc można pograć ;) Zapomniałem też, że grałem w tamtym roku w Prototype i bardzo mi się podobała ta gra. Teraz jest już kolejna część i może za jakiś czas się do niej dobiorę.

pentional
Stały bywalec
Stały bywalec

Re:

Nieprzeczytany post autor: pentional »

sp2ews pisze: A polecić mogę również pozostałe części EU, we wszystkie fajnie się gra, choć II wojna dość trudna.
Taka trudna to ona nie jest, jeśli się gra od początku, tzn. '36 r.
Najtrudniejsze jest granie Niemcami w 06.44r ;)

radoslav47
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: radoslav47 »

Tig3r pisze:
radoslav47 pisze:Właśnie zastanawiam się nad zakupem, warto ?
Jeśli pytasz o XCOM to warto wg mnie. Ja lubię ten gatunek. Poczytaj z 3 recenzje jak się wachasz.
Dla wielkich fanów serii trochę mniejsza ocenia (wprowadzono znaczne uproszczenia) a dla reszty (ja) jest nieźle. Ja bym ocenił na 9/10.
Zresztą aby nie było najlepiej zassaj demo i zam oceń czy warto: http://store.steampowered.com/agecheck/app/200510/

Kupiłem i pochłonęła mnie na tydzień. Przeszedłem i wracam do żywych. Dzięki za polecenie, fenomenalna gra.
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

Awatar użytkownika
ROA
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ROA »

Rayman Origins w co-opie z kobitą ;) Polecam, jedna z lepszych platformówek.

Awatar użytkownika
gvizdek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: gvizdek »

Jeśli ktoś z was lubi MMO polecam "CABAL" wciągneł mnie bez reszty, inna niż reszta MMO.

wojtek36
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wojtek36 »

Ja polecam Sleeping Dogs, stosunkowo niedawno wyszła, kilka miesięcy temu - gra rewelacyjna, fabuła wciąga bardzo. No i oczywiście nieśmiertelne Gran Turismo.. ;)

krzychu399
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: krzychu399 »

Sleeping Dogs wymiatają! ;) A standardowo: Medal of Honor, Gran Turismo, Killzone, LittleBigPlanet, Heavy Rain.

ODPOWIEDZ