Gridowanie i nie tylko, czyli precz z piramidami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Gridowanie i nie tylko, czyli precz z piramidami

Post autor: Adrianoforex »

sgorn pisze:absolutnie nie jestem na minusach :) podglad do mojego konta jest caly czasd na stronie. tak jak bylo 1000 $ tak tez jest takze nie wprowadzaj w bład :) pisalem ze robie testy i od nowego roku ruszam wiec zobaczymy procentowo jak Ty skonczysz i jak reszta (i ja) skonczymy. Co do twojego przechwalania to odrób poki co te strtaty co zes publicznie narobil. zapomnailes juz o tych twoich cudnych kontach gdzie pykałes po 2-3 pipsy i jak kamień w wode MC zaliczyles? :) teraz 20 % jestes na plusie ti to ma byc twoj szczyt mozliwosci? poki co jeszcze nie odrobiles strat z kont pokazowch takze czekamy az odrobisz. no to super ze dales podglad, to teraz mozna sie uczciwie zmierzyc :) zatem do dziela ! :)

P.S.
dlaczego kwoty zasłniles na FF? ja wszystko udostepniam i pokazuje.
Hi hi hi cały Sgorn. 20%??????? Że tez ci się chce kłamać nawet w obliczu podglądu konta. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ile tam jest???? 20%???????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dokładnie 28,5% w nieco ponad tydzień :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co do ostatniego mForex to cały czas jest podgląd. Miało sprowokować Szwajcara i swoją rolę spełniło. Poprzednio konto wyzerował a obecne w już w ponad 41%. I tak mi "wykazał" przewagę piramidy nad gridem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale do rzeczy. Wrócę po południu i kasa będzie pewnie z powrotem na koncie więc będzie kontynuacja. A ty sobie gadaj, pomawiaj i wklejaj foto bryki o jakiej marzysz. Do realizacji marzeń potrzeba działania i zarabiania. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: sgorn »

daj spokoj Adrianno...hehehe nie badz smieszny...raz jeszcze daj spokoj...z czym do ludzi. hehe. odrób straty te ktore zes pokazal na FF.
mowie ci wez powklejaj cos na WP lub ONET. tam u gimnazjalistow moze bedzies mial jakas wyrobiona opinie bo tu na forum...po tym o pkazales...no to wiesz, mowiac krotko dla 2/3 forum to raczej jestes na poziomie bajarza czy tam gimbusa..
tak zes jechał szwajcarowi zeby wplacal 50 kola. on wplacic a ty co? 10 kola i kamien w wode...ehhh
takze odrób co zes stracil i pokaz ze potrafisz.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

sgorn pisze:daj spokoj Adrianno...hehehe nie badz smieszny...raz jeszcze daj spokoj...z czym do ludzi. hehe. odrób straty te ktore zes pokazal na FF.
mowie ci wez powklejaj cos na WP lub ONET. tam u gimnazjalistow moze bedzies mial jakas wyrobiona opinie bo tu na forum...po tym o pkazales...no to wiesz, mowiac krotko dla 2/3 forum to raczej jestes na poziomie bajarza czy tam gimbusa..
tak zes jechał szwajcarowi zeby wplacal 50 kola. on wplacic a ty co? 10 kola i kamien w wode...ehhh
takze odrób co zes stracil i pokaz ze potrafisz.
Gaduła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Do roboty. jak będziesz chciał się przejechać wymarzoną furką to zapraszam na kolejne Wall Street. Tam jakoś mi nikt nie zarzuca, że kłamię. :mrgreen: Ale ty jak zwykle będziesz jednym z tych co to się nie przyznają do swojej tożsamości z forum. :mrgreen: A mnie poznasz zawsze po furkach i po zdjęciach. Taka jest różnica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Sebastian Górnicki miło mi cwaniaczku ;) co ty na tym wall street tam robisz? herbate i cukierki rozdajesz? czy ulotki?
raz jeszcze idz na WP lub ONET...naprawde tam to kupią co piszesz...tu na twoje nieszczescie sa ludzie myslacy i na twoj temat maja wyrobiona opinie...chlopie poknij sie mocniej glowką w sciane, moze ci oleju troche przybędzie bo cos widze z wiekiem coraz gorzej chyba :)
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

sgorn pisze:Sebastian Górnicki miło mi cwaniaczku ;) co ty na tym wall street tam robisz? herbate i cukierki rozdajesz? czy ulotki?
raz jeszcze idz na WP lub ONET...naprawde tam to kupią co piszesz...tu na twoje nieszczescie sa ludzie myslacy i na twoj temat maja wyrobiona opinie...chlopie poknij sie mocniej glowką w sciane, moze ci oleju troche przybędzie bo cos widze z wiekiem coraz gorzej chyba :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i ty doradzasz klientom????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://www.mql5.com/en/users/sgorn

coś się zacięło w tym biznesie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale tak to się kończy jak amator bierze się za sygnały :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Leonardo »

Jak dla mnie to podgląd jest, dziennik też jego to sobie może wklejać co chce. Tylko widzisz Adriano po świecie różne furki smigają a ile z nich finansowało FX, pewnie nieliczne. Kasę można pozyskać na wiele różnych sposobów.

Handluj sobie handluj może dalej się zdziwimy, powodzenia.

Pzdr.
Leo
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

tak, mialem taki okres :) to fakt. nie wstydze sie, co wiecej bylem tez na zulu i w 2012 dalem zarobic sobie i innym ale rok pozniej mi system sie wykrzaczyl, to fakt. Teraz od nowego roku nowy sys mami sprobuje szczescia :) a ty jak masz na imie? cale zycie bedziesz anonimowy na forum? daj spokoj adrianno...raz jeszcze daj spokoj hehe

powiedz, czy na tym rachunku chcesz zrobic 500 - 1000 % do konca roku tak?

Adrianoforex
Maniak
Maniak

sgorn pisze:tak, mialem taki okres :) to fakt. nie wstydze sie, co wiecej bylem tez na zulu i w 2012 dalem zarobic sobie i innym ale rok pozniej mi system sie wykrzaczyl, to fakt. Teraz od nowego roku nowy sys mami sprobuje szczescia :) a ty jak masz na imie? cale zycie bedziesz anonimowy na forum? daj spokoj adrianno...raz jeszcze daj spokoj hehe

powiedz, czy na tym rachunku chcesz zrobic 500 - 1000 % do konca roku tak?

A może warto było poszukać? Adrian Zieliński. To ja w furach widze mam więcej cash niż ty ze swoimi klientami obrotu w historii na forex zrobiłeś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale rating masz tragiczny. Może wpłyń na administratorów żeby go ukryli czy co. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

heheh daj spokoj adrianno...:) co ty gadasz...masakra...daj juz spokoj hehe idz na WP lub ONET do gimnazjalistow hehe.

no ty rating masz lepszy hehehe 2 pokazowe konta jak kamien w wode MC heheh :)
myslisz ze odrobisz straty na tym koncie? jak myslisz?

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Dobra koniec prowokowania, przechwałek i niewygodnej prawdy dla Sgorna :pray: . Teraz tylko merytoryka. jednak na razie muszę pożegnać kolegę, który odszedł na tamten świat. Oby miał tak samo fajnie jak i na tym. :564: Twoje zdrówko Jurek, twoje zdrówko :564:

Zablokowany