GREENFX
Hmm wstawiam kolejnego screena! Uparłem sie na ten poziom!
Widze że chyba przeginam z tymi poziomami TP. Pewnie za chwile kolejne BE chciaż i tym razem można było zarobić 13pipek. Widze że chyba bede mosiał troche zrewidować swoje podejscie co do RR i brać treidy na poziome 2:1 , 3:1
Kolejna opcja to nie ustawiać BE chociaż to chyba akurat dobry patent!?
Tranzakcje zamknieta na BE
Widze że chyba przeginam z tymi poziomami TP. Pewnie za chwile kolejne BE chciaż i tym razem można było zarobić 13pipek. Widze że chyba bede mosiał troche zrewidować swoje podejscie co do RR i brać treidy na poziome 2:1 , 3:1
Kolejna opcja to nie ustawiać BE chociaż to chyba akurat dobry patent!?
Tranzakcje zamknieta na BE

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2010, 20:45 przez GREENFX, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła
Kupujesz po ASK sprzedajesz po BID a regułą jest podawanie kursu jako BID, jeśli sprzedałeś to aby zamknąć pozycję musisz odkupić, więc wszystko by się zgadzało.GREENFX pisze:.....choć cena nie doszła do SL ....
BTW dobrze Ci idzie może warto byłoby pomyśleć o nieco agresywniejszych wejściach. Na GBPUSDZL.png wszedłbym zaraz po skończeniu minutowego pina który przebił twój poziom 1,58834
Pozdrawiam
EDIT:
Bierz co Ci rynek daje i zmykaj, nie licz że często złapiesz początek nowego ruchu więc BE jak najszybciej takie moje doświadczenia
Hmm w zasadzie tak własnie wchodziłem, widać to po godzinie zawarcia tranzakcji. Poczekałem na zamkniecie świecy i dałem L. Myśle że spread namieszał stąd wejscie wskoczyło wyżejvindemiatrix pisze:BTW dobrze Ci idzie może warto byłoby pomyśleć o nieco agresywniejszych wejściach. Na GBPUSDZL.png wszedłbym zaraz po skończeniu minutowego pina który przebił twój poziom 1,58834

Dzieki vindemiatrix za radevindemiatrix pisze:Bierz co Ci rynek daje i zmykaj, nie licz że często złapiesz początek nowego ruchu więc BE jak najszybciej takie moje
doświadczenia

Chyba faktycznie lepiej śmigać z BE i zamykać po 12pipach.
RR wychodzi w miare przyzwoite 2:1 a jakby nie patrząc to przecież skalpowanie. Myśle że wieksze ruchy to w oparciu o H1, H4, D1 + jakieś Fundy do tego i powino być spoko. W chwili obecnej z braku czasu tylko AT choć miałęm poczytać jakies Fundy

Jak ktoś ma jakieś rady to walcie śmiało! Myśle że sporo mozna jeszcze zmienić na lepsze i tym tropem będę szedł! Jak ktoś widzi to inaczej to zawsze przyda sie jakaś sugestia,
pozdrawiam
-
- Gaduła
Zlecenia wchodzą spoko
Co do dziwnych zagrywek to raczej niczego takie nie zauważyłem.
Na dniach przesiadam sie na dukasa.
Konto zatwierdzone teraz czekam tylko na aktywacje.
Pare wejsc jakie wstawiałem z JFOREX było z demo.
Rozkminiam platforme pod kątem technicznym itp.
Przesiadam sie na dukasa, niższy mozliwy sl do ustwawienia.
Widze ze dobre wyniki przy tego typu inwestowaniu daje zgarnianie po 12-15pip z rynku przy sl nawet 3pip. Jak próbuje wyciagnać wiecej to z reguły kończe na BE.

Na dniach przesiadam sie na dukasa.
Konto zatwierdzone teraz czekam tylko na aktywacje.
Pare wejsc jakie wstawiałem z JFOREX było z demo.
Rozkminiam platforme pod kątem technicznym itp.
Przesiadam sie na dukasa, niższy mozliwy sl do ustwawienia.
Widze ze dobre wyniki przy tego typu inwestowaniu daje zgarnianie po 12-15pip z rynku przy sl nawet 3pip. Jak próbuje wyciagnać wiecej to z reguły kończe na BE.