GMMA in Color

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
fxlamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: fxlamer »

Fxlamer dziekuje za przydatna strategie w polaczeniu z jakims support res plus pivotami spisuje sie swietnie . Nieskomplikowana, a skuteczna, to najwazniejsze.
To dobra strategia, wymaga tylko troche treningu i obycia, zycze powodzenia :)
Bedzie dobrze, luz......
=================

Awatar użytkownika
KRZYSIEKG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KRZYSIEKG »

Witam - coś cicho na forum. Od 8.10 mam short z punktem docelowym 1.3726. Co wy na to? :wink:

Awatar użytkownika
Jaro
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Jaro »

No oby dociągnęło bez korekty. Bo coś mi się wydaje, że kolega przesadził. Ale pewnie TS jakiś jest to i krzywdy nie będzie :)
A tak poza tym to każdy kosi kaskę i nie ma czasu na wypisywanie tego co wszyscy widzą na wykresie. Daje Gamma poskubać, daje...
Trend jest moim przyjacielem

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kielki »

To jeszcze zalezy na jakim TFie sie gra, wtedy mozna zobaczyc ile czasu zostaje na pisanie :).
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

Awatar użytkownika
secu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: secu »

Z tego co obserwuje, to jest to bardzo fajna strategia, ale w godzinach popołudniowych wyniki są dużo gorsze niż z godzin ~~7-13, przynajmniej u mnie to tak wygląda.

Też zauważyliście taką zależność, czy to po prostu u mnie taka huśtawka wyników mała?

Awatar użytkownika
fxBobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxBobi »

są godziny w których niektóre opcje działają inaczej (aktywniej bądź mniej aktywnie) grając na mniejszych TF <=1H warto ustalic w jakich godzinach najlepiej grać , bo chyba TF> 1H to niema istotnych godzin aktywności tak mi sie wydaje

raaffcio
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: raaffcio »

Witam :) bardzo ciekawy systemik :) warty uwagi , średnio dziennie ugrywam 50pips i kończę :)

Awatar użytkownika
floristik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: floristik »

raaffcio pisze:Witam :) bardzo ciekawy systemik :) warty uwagi , średnio dziennie ugrywam 50pips i kończę :)
nawet jak jest konsola?
Najważniejsza rzecz w zarabianiu pieniędzy na FX - nie pozwól stratom wymknąć się spod kontroli

Awatar użytkownika
secu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: secu »

Wystarczy grać na 5 parach, wtedy zawsze gdzieś znajdziesz dobre wejścia na GMMA.
Ja osobiście obserwuje 9 par, wejścia mam z reguły na 3-4 parach dziennie i idzie z tego coś poskubać :D

raaffcio
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: raaffcio »

Ostatnio zmieniony 27 lip 2009, 16:26 przez raaffcio, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ