Fxlamer dziekuje za przydatna strategie w polaczeniu z jakims support res plus pivotami spisuje sie swietnie . Nieskomplikowana, a skuteczna, to najwazniejsze.
To dobra strategia, wymaga tylko troche treningu i obycia, zycze powodzenia
No oby dociągnęło bez korekty. Bo coś mi się wydaje, że kolega przesadził. Ale pewnie TS jakiś jest to i krzywdy nie będzie
A tak poza tym to każdy kosi kaskę i nie ma czasu na wypisywanie tego co wszyscy widzą na wykresie. Daje Gamma poskubać, daje...
Z tego co obserwuje, to jest to bardzo fajna strategia, ale w godzinach popołudniowych wyniki są dużo gorsze niż z godzin ~~7-13, przynajmniej u mnie to tak wygląda.
Też zauważyliście taką zależność, czy to po prostu u mnie taka huśtawka wyników mała?
są godziny w których niektóre opcje działają inaczej (aktywniej bądź mniej aktywnie) grając na mniejszych TF <=1H warto ustalic w jakich godzinach najlepiej grać , bo chyba TF> 1H to niema istotnych godzin aktywności tak mi sie wydaje
Wystarczy grać na 5 parach, wtedy zawsze gdzieś znajdziesz dobre wejścia na GMMA.
Ja osobiście obserwuje 9 par, wejścia mam z reguły na 3-4 parach dziennie i idzie z tego coś poskubać