GMMA in Color

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
luktom
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luktom »

jaras
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: jaras »

witam
mam pytanko, czy działa wam szablon gmma, który jest w załączniku na pierwszej stronie bo mi niestety nie moze ktoś da mi jakąś wskazówke o co chodzi

canissapiens
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: canissapiens »

jaras pisze:witam
mam pytanko, czy działa wam szablon gmma, który jest w załączniku na pierwszej stronie bo mi niestety nie moze ktoś da mi jakąś wskazówke o co chodzi
A zainstalowałeś również te wskaźniki, które są do pobrania?

vipovsky
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vipovsky »

jak myślicie na jakich 7 parach najlepiej się gra? w skali którą wyznacza wam ilość zdobywanych pipsów średnio w przeciągu 4 tyg. dobrze by było włożyć w to ilość tansakcji na + i - z góry dzięki na pewno wielu się to przyda.

Dodano po 15 godzinach 33 minutach:

lesio chodzi ci o poprzednią świecę odrazu przed tą na której %W wskazywał przykładowo poniżej -70 ?? czy czekasz aż świeca wyjdzie ponad poziom dołka?? i czy patrzysz w tym momencie na świece 1d czy h4??

vipovsky
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vipovsky »

lesio analizowałem twoją strategie i muszę powiedzieć że ma spory potencjał na m5. cofnołem się o 1 miech w tył na eur/dol. pozytywnie mnie to zasoczyło. dzięki temu nauczyłem się dobrze czytać wykres.

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: jaki rachunek

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

przemk pisze:witamz jakich rachunków korzystacie ze macie ten wskaznik gamma bo na TMS i XTB nie ma tego prosze o podpowiedz :D

Wskaźniki sa na platformę MT4 więc gdzie masz rachunek nie ma znaczenia.
W początkowych postach masz do ściągnięcia, wystarczy że wskaźniki wrzucisz tam gdzi emasz zainstalowany program i do katalogu ..\expert\indicator

Po tym jak uruchomisz platformę to wskaźniki będą dostępne
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

indykirich$$$
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: indykirich$$$ »

oczywiscie:)
przeczytaj wszystkie wątki w tym temacie i nie zaśmiecaj forum:)
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... um.php?f=2
pzdr

Awatar użytkownika
Jaro
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Jaro »

TMS chodzi na platformie VT? Jeśli tak to nie ma problemu z własnymi wskaźnikami.
Trend jest moim przyjacielem

Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Krys »

Trade Simulator

Dzięki temu możemy wykonywać symulowane wejścia i wyjścia w testerze strategii.

Włączamy tester z interesującą nas parą, wrzucamy na wykres po uruchomieniu testera wskażniki jakich chcemy używać. Mamy otwartego nawigatora - Skrypty i tam wybieramy jaką transakcje chcemy wykonać.

Tester działa jak platforma w realu ale na historycznych danych. Można ćwiczyć, próbować strategie.

W załączniku przsyłam instalator, instrukcje w jęz, angielskim i tłumacznie z translatora :D

Wrzuciłem to do wskaźników, tutaj : http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 4597#74597

Pozdrawiam
Krys
Pozdrawiam
Krys

Awatar użytkownika
raidman
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: raidman »

No dzięki Krys, właśnie czegoś takiego szukałem. Wypróbuje i zobaczymy. Narazie jadę GMMA na demie od kilku dni, wyniki bardzo pozytywne :). Od poniedziałku real
:)
Trejder jest jak cymbał - musi grać :)

ODPOWIEDZ