Głosowanie na najlepszego brokera - 2 edycja
- bartek1916
- Pasjonat
- bartek1916
- Pasjonat
slomiany zapal
Wrecz odrotnie, jak sie czegos uczepie, to nie daje latwo za wygrana. No ale co mam zrobic? Pisac 20, 30 postow, ze trzeba zrobic ankiete? Napisalem kilka i wystarczy. Nastepnym krokiem jest przygotowonie formularza ankiety, a ja tego nie zrobie. Jedynie pan moderator moze to przygotowac.
Ja w dalszym ciagu chetnie pociagne temat. Moze tak za 5, 6 odgrzaniem go po 2 latach ankieta bedzie gotowa.
Wybor brokera jest duzo wazniejszy, niz jakies tam systemy czy roboty. Jak broker kasuje zlecenia, nie wchodza zlecenia pending po ustalonej cenie, itp. itd. to najlepszy system nic nie pomoze. Ja przetestewalem na demo ze 40 brokerow, konta real mam u 15. Dzieki temu jestem w stanie zauwazyc roznice miedzy nimi, na ktorych mozna zarabiac, chocby nawet skalpowanie. Jedni maja szybka plaftrorme, inni wolna, co jest nawet dobre wlasnie do skalpowania.
Ja w dalszym ciagu chetnie pociagne temat. Moze tak za 5, 6 odgrzaniem go po 2 latach ankieta bedzie gotowa.
Wybor brokera jest duzo wazniejszy, niz jakies tam systemy czy roboty. Jak broker kasuje zlecenia, nie wchodza zlecenia pending po ustalonej cenie, itp. itd. to najlepszy system nic nie pomoze. Ja przetestewalem na demo ze 40 brokerow, konta real mam u 15. Dzieki temu jestem w stanie zauwazyc roznice miedzy nimi, na ktorych mozna zarabiac, chocby nawet skalpowanie. Jedni maja szybka plaftrorme, inni wolna, co jest nawet dobre wlasnie do skalpowania.
FX CLEARING - 1 pip spreadu, depozyt $1, mini 0.1, mikro 0.01 i nanoloty 0.0001, polska obsluga, konta w PLN, dzwignia 1:500, Moneybookers, PayPal.
- Gwyn_Bleidd
- Stały bywalec
No właśnie, szkoda, że idea padła.
W dziale XTB proponowałem stworzenie "czarnej listy" i też lipa. Wypisałem wady i zalety XTB i zachęcałem aby inni też tak zrobili , ale tylko jeden użytkownik dopisał coś na ten temat i koniec.
Zrobię może nowy temat i powtórzę prośbę aby wszyscy się dołączyli do tworzenia "czarnej listy ". Przy okazji można by stworzyć "białą listę". Uważam jednak, że należy wypisać o danym brokerze wiele informacji aby było wiadomo dlaczego się go chwali i jakie są jego mocne i słabe strony.
W dziale XTB proponowałem stworzenie "czarnej listy" i też lipa. Wypisałem wady i zalety XTB i zachęcałem aby inni też tak zrobili , ale tylko jeden użytkownik dopisał coś na ten temat i koniec.
Zrobię może nowy temat i powtórzę prośbę aby wszyscy się dołączyli do tworzenia "czarnej listy ". Przy okazji można by stworzyć "białą listę". Uważam jednak, że należy wypisać o danym brokerze wiele informacji aby było wiadomo dlaczego się go chwali i jakie są jego mocne i słabe strony.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Dobry pomysł. Troszkę tego człowiek ma...MarioDM pisze:No właśnie, szkoda, że idea padła.
cos ucichl temat. juz brak inicjatywy na zrobienie ankiety?
szkoda bo idea byla ciekawa tylko chetnych osob brak do pociagniecia tematu
ehhh, szkoda, że inicjatywa padła.... Sad
MarioDM pisze:No właśnie, szkoda, że idea padła.
Dobry pomysł. Troszkę tego człowiek ma...
Hejka.Kolejny rok minie a ankiety jak nie ma tak nie ma. Czy jest szansa na realizację pomysłu? Chętnie bym skorzystał z tego bo sam mam tera dylemat kogo wybrać.
Panowie czytać forum....
Mówisz Masz.....
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=15310
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=150
Jeżeli dojdą jeszcze trzy banki ECN z Polski i Biuro Maklerskie Kovisa..z viking currunex
to postęp jest ewidentny
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Dzięki. Przyznam się że tyle tego jest aż ciężko coś wyłapać. Ale widać źle szukałem. Przy okazji czy mamy jakiś dział gdzie koledzy oferują swoją pomoc w postaci swoich szkoleń? Szukam coś takiego dla siebie ale nie bardzo ludzie mają chęci. Byłoby fajnie zdobyć wiedzę od fachowców :)Koszty - to się da dogadać.