Gdzie są posty i poprzedni dziennik "Spekulanta PL" ?
Gdzie są posty i poprzedni dziennik "Spekulanta PL" ?
Pytanie to kieruję do Administratora forum.
Re: Gdzie są posty i poprzedni dziennik "Spekulanta PL" ?
Przenoszę do działu Admin i Moderatorzy.
Co się stało z tematem musi zweryfikować Admin.
Co się stało z tematem musi zweryfikować Admin.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Administrator
- Admin
Nie pamiętam, ale sprawdziłem i nie widzę użytkownika "Spekulant PL" w naszej bazie.
Jeżeli takowy był to zapewne wysłał do mnie prośbę o usunięcie konta, co wg regulaminu muszę zrobić.
-- Dodano: czw 25-05-2017, 9:48 --
A jednak się znalazł (musiałem dać inaczej zap. w bazie danych):
http://forex-nawigator.biz/forum/rezult ... ml#p867116
Użytkownik jest - posty też.
-- Dodano: czw 25-05-2017, 10:00 --
Widzę teraz jednak, że chodzi o jakiś poprzedni dziennik - szukałem w dzienniku moderacji, ale nie mogę znaleźć pod nazwą "wyniki tradingu" - żadnej PW też w tej sprawie nie miałem.
Jeżeli ktoś przypomina sobie nazwę poprzedniego dziennika to mogę jeszcze później poszukać.
Jeżeli takowy był to zapewne wysłał do mnie prośbę o usunięcie konta, co wg regulaminu muszę zrobić.
-- Dodano: czw 25-05-2017, 9:48 --
A jednak się znalazł (musiałem dać inaczej zap. w bazie danych):
http://forex-nawigator.biz/forum/rezult ... ml#p867116
Użytkownik jest - posty też.
-- Dodano: czw 25-05-2017, 10:00 --
Widzę teraz jednak, że chodzi o jakiś poprzedni dziennik - szukałem w dzienniku moderacji, ale nie mogę znaleźć pod nazwą "wyniki tradingu" - żadnej PW też w tej sprawie nie miałem.
Jeżeli ktoś przypomina sobie nazwę poprzedniego dziennika to mogę jeszcze później poszukać.
Być może autor (Spekulant) prosił o skanowanie tematu, ponieważ chciał założyć nowy, to chyba jakoś specjalnie nie jest zakazane, przynajmniej w dziale z dziennikami?
---> Podaż i Popyt ---> Sukces!
Zapraszam do kontaktu.
Dział Supply & Demand trading
. . . . . . . .(link w profilu)
Zapraszam do kontaktu.
Dział Supply & Demand trading
. . . . . . . .(link w profilu)
- Spekulant PL
- Gaduła
dziennik wyparował, założyłem nowy
koniec tematu
koniec tematu
Wszyscy poza mną to mięso armatnie w temacie rynków finansowych. Nie zgadzasz się z tym??? Pokaż w takim razie własne wyniki.
AMBA - FATIMA: było i nima... Prosimy zatem o wyjaśnienie kto i w jakim celu...
Może by tak zmienić ten punkt regulaminu o usuwaniu kont, postów, czy całych tematów? Bo mnie się wydaje, że to znakomita pożywka dla naciągaczy i kłamczuchów. Jest parę chwil na edycję, jak ktoś nie zdąży a potem się wstydzi, to znak, że nie powinien pisać po pijaku. Na dodatek wartość merytoryczną wątku mogą wnosić nie tylko wpisy samego autora, ale też jego czytelników, a te posty są automatycznie usuwane bez zgody ich autorów.
Może by tak zmienić ten punkt regulaminu o usuwaniu kont, postów, czy całych tematów? Bo mnie się wydaje, że to znakomita pożywka dla naciągaczy i kłamczuchów. Jest parę chwil na edycję, jak ktoś nie zdąży a potem się wstydzi, to znak, że nie powinien pisać po pijaku. Na dodatek wartość merytoryczną wątku mogą wnosić nie tylko wpisy samego autora, ale też jego czytelników, a te posty są automatycznie usuwane bez zgody ich autorów.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
Ja nie, ale google jeszcze pamięta:Administrator pisze: Widzę teraz jednak, że chodzi o jakiś poprzedni dziennik - szukałem w dzienniku moderacji, ale nie mogę znaleźć pod nazwą "wyniki tradingu" - żadnej PW też w tej sprawie nie miałem.
http://webcache.googleusercontent.com/s ... ient=opera
Poprzedni dziennik jak widać miał temat "Wyniki tradingu". No i teraz zagadka dla administratora jak to się stało, że zniknął. Bo skoro admin tego nie usuwał .....
-
- Maniak
no ale jak wyparował? sam się zdeletował czy ktoś mu pomógł i dlaczego?
To jak to jest, autor prosi o usunięcie konta i znika wtedy jego dziennik?
btw. green7 jak zwykle na posterunku
btw. green7 jak zwykle na posterunku
-
- Maniak
kolega freakout napisał coś takiego to i temat zniknąłkolega podbudowuje sobie tymi cyferkami ego i tylko tyle ten wątek powinien trafić do kosza bo nie wnosi nic sensownego i mam nadzieję że któryś z modów coś z tym zrobi