FxPro (ECN) - wątek II
Co do zerwań połączeń - nadal czekam na informację. Przez to mają tam niezłe zamieszanie.
Gdzie brakuje CI danych? Ja bez problemu właśnie przeszedłem sobie do 2009 roku nawet na USD/PLN.
Gdzie brakuje CI danych? Ja bez problemu właśnie przeszedłem sobie do 2009 roku nawet na USD/PLN.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- forexpolska
- Pasjonat
W związku z naszą prośbą, każdy użytkownik otrzymał już e-mail z informacją od FxPro o zaistniałych problemach na które broker nie ma za bardzo wpływu oraz zespół techniczny wewnętrzny, jak i zewnętrzny, pracuje by takie sytuacje się nie powtarzały.
Jeszcze raz przypominam, że zawsze w takich sytuacjach można kontaktować się z brokerem telefonicznie i w ten sposób zamknąć zlecenie. Numer telefonu +44 (0) 20 3151 555.
Mamy nadzieję, że już będzie tylko lepiej i w imieniu brokera przepraszamy za niedogodności.
Jeszcze raz przypominam, że zawsze w takich sytuacjach można kontaktować się z brokerem telefonicznie i w ten sposób zamknąć zlecenie. Numer telefonu +44 (0) 20 3151 555.
Mamy nadzieję, że już będzie tylko lepiej i w imieniu brokera przepraszamy za niedogodności.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- forexpolska
- Pasjonat
zlecenie udalo sie zlozyc. UFF. Po drodze byly 3 rekwonty, a potem juz tylko 8 sekund oczekiwania i zlecenie weszlo.
Oj chlopcy na cyprze dobrze klikaja by chodzilo jak chodzi. Idziwe koniec roku i na premie trzeba zarobic.
Currenex gorą.
Dodano po 14 minutach:
Zamkniecie zlecenia: klikniecie -15 sek-brak polaczenia-klikniecie-3 sek. zamkniete.
Ale jaja.
Oj chlopcy na cyprze dobrze klikaja by chodzilo jak chodzi. Idziwe koniec roku i na premie trzeba zarobic.
Currenex gorą.
Dodano po 14 minutach:
Zamkniecie zlecenia: klikniecie -15 sek-brak polaczenia-klikniecie-3 sek. zamkniete.
Ale jaja.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.