FxPro (ECN) - wątek II
- ForexTig3r
- Maniak
Re: FxPro (ECN) - wątek II
@macgul Pomysł niby dobry, ale po tym co już jest niestety nie spodziewał bym się powodzenia - opinie często są subiektywne i/lub zdominowane przez ogólny "trend" (modę), dlatego niestety należy przekonywać się na własnej skórze. Choć lepsi brokerze lub co najmniej dobrzy działający na topowym modelu, są zazwyczaj prawidłowo polecani.
Wydaje mi się iż na tym forum każdy broker MM zostanie zjechany. Dziś są zachwalane tylko ECN i podobne.
To jak w świecie mody.
Wydaje mi się iż na tym forum każdy broker MM zostanie zjechany. Dziś są zachwalane tylko ECN i podobne.
To jak w świecie mody.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
A takie mieli piękne swapy :[ na USD/TRY a teraz zjazd o połowę i już nie jest tak fajnie... Zmienili też na innych parach tak drastycznie ?
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Czy cTrader jest rozwijany czy to może już zarzucony projekt, platforma jest bardzo skąpa i zastanawiam się czy FxPro nadal obstaje tylko przy niej, czy może wprowadzi możliwość kożystania z czegoś innego jako alternatywa?
Pozdrawiam
Edit: Jeszcze jedna sprawa spready jakieś wieści co do obniżania? Póki co wychodzi prawie 1,9 pipsa to jest masakra.
Edit2: Dzisiejsze przerwy to jakieś upgrejdy po ich stronie czy coś się po prostu sypie?
Pozdrawiam
Edit: Jeszcze jedna sprawa spready jakieś wieści co do obniżania? Póki co wychodzi prawie 1,9 pipsa to jest masakra.
Edit2: Dzisiejsze przerwy to jakieś upgrejdy po ich stronie czy coś się po prostu sypie?
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Nie wiem nic o tym by chcieli wprowadzić jakąś inną platformę ale z cTraderem było tak od początku, że się rozwijał jednak dośc powoli.
Wątpię by był zarzuconym projektem, bo rozwija go firma zewnętrzna, która obecnie ma w ofercie tylko jego i cAlgo.
Wątpię by był zarzuconym projektem, bo rozwija go firma zewnętrzna, która obecnie ma w ofercie tylko jego i cAlgo.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- ForexTig3r
- Maniak
Support podaje, iż nie planuje obecnie zmian speadów i prowizji.RoLudlum pisze:Edit: Jeszcze jedna sprawa spready jakieś wieści co do obniżania? Póki co wychodzi prawie 1,9 pipsa to jest masakra.
Przestrzegam wszystkich aby wybierali konta w Barclays Bank UK Moodys: A2 S&P: A+ Fitch: A
Hellenic bank ma dużo gorszy rating i Agencje obniżyli ostatnio rating Cypru.
(Pojawiła się opcja wyboru na .com).
Przestały działać surowce na co.uk
raposo możesz to zgłosić?
Mieli zrobić i na .com surowce "pogoń ich".
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
U mnie surowce działają. Nikt z naszych klientów nie zgłaszał mi ostatnio problemu z tym związanego, a w takich wypadkach przekazujemy je natychmiast. Z tego co wiem Twoje konto nie jest podpięte pod naszą grupę więc w razie problemów należy kontaktować się z supportem bezpośrednio zamiast "gonić" mnie.ForexTig3r pisze:Przestały działać surowce na co.uk
raposo możesz to zgłosić?
Mieli zrobić i na .com surowce "pogoń ich".
Pozdrawiam.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- ForexTig3r
- Maniak
Grzecznie tylko zapytałem, dlaczego od teraz muszę być podpięty pod Waszą grupę??raposo pisze:U mnie surowce działają. Nikt z naszych klientów nie zgłaszał mi ostatnio problemu z tym związanego, a w takich wypadkach przekazujemy je natychmiast. Z tego co wiem Twoje konto nie jest podpięte pod naszą grupę więc w razie problemów należy kontaktować się z supportem bezpośrednio zamiast "gonić" mnie.
Pozdrawiam.
To chyba bardziej pod ciekawe linki i reklamy się nadaje...
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ForexTig3r pisze:Grzecznie tylko zapytałem, dlaczego od teraz muszę być podpięty pod Waszą grupę??raposo pisze:U mnie surowce działają. Nikt z naszych klientów nie zgłaszał mi ostatnio problemu z tym związanego, a w takich wypadkach przekazujemy je natychmiast. Z tego co wiem Twoje konto nie jest podpięte pod naszą grupę więc w razie problemów należy kontaktować się z supportem bezpośrednio zamiast "gonić" mnie.
Pozdrawiam.
Chodzi o to, że Raposo nie będzie zgłaszał czegoś za Ciebie jeśli nie jesteś jego klientem.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
- ForexTig3r
- Maniak
W jakimś sensie jest to szantaż (szczególnie, iż wcześniej nie było problemu), a sam robi sobie reklamę na tym forum.Akhh pisze:Chodzi o to, że Raposo nie będzie zgłaszał czegoś za Ciebie jeśli nie jesteś jego klientem.ForexTig3r pisze:Grzecznie tylko zapytałem, dlaczego od teraz muszę być podpięty pod Waszą grupę??raposo pisze:U mnie surowce działają. Nikt z naszych klientów nie zgłaszał mi ostatnio problemu z tym związanego, a w takich wypadkach przekazujemy je natychmiast. Z tego co wiem Twoje konto nie jest podpięte pod naszą grupę więc w razie problemów należy kontaktować się z supportem bezpośrednio zamiast "gonić" mnie.
Pozdrawiam.
Wiem z jakiego powodu jest ta zmiana (nie napiszę, aby nie wszczynać niepotrzebnej dyskusji itp.).
Moja wada iż bronię słabszych.
Błąd zgłosiłem, ale zawsze zgłoszony 2 krotnie i to przez ich wspólnika miałby większy priorytet.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Ale w czym problem ? Raposo nie jest pracownikiem FxPro. Więc nie wiem dlaczego się przyjęło ze musi załatwiać każdą sprawę ?