FxPro (ECN) - wątek II
-
- Stały bywalec
Wg regulaminu, objęte tą promocją są wyłącznie konta otworzone po 6.02.2012 więc w takim wypadku trzeba otworzyć nowe konto.ironicman01 pisze:1. Czy bonifikata obejmuje moje konto czy musze otworzyc nowe?
Przejrzyj dokładnie listę. USD/PLN powinno być - to jedyna para na kontach ECN z polską złotówką. Z tego co mi wiadomo to nowe pary oferowane są dla wszystkich.ironicman01 pisze:2. Dlaczego nie mam w cTraderze par PLN? Czy to jest tez dla nowych uzytkownikow?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
Odezwij się do mnie na jeden z kontaktów (najlepiej Skype lub GG) to powiem dokładnie co i jak.ironicman01 pisze:Mam 20 par walutowych - nie ma wsrod nich USDPLN.
Czy moge po prostu otworzyc nowe konto z direct.fxpro czy lepiej najpierw zamknac to konto i otworzyc nowe?? Chce miec konto w tej samej walucie bazowej.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
Też nie wiem ale przesłałem Twój nr konta do brokera i może po prostu je uaktywnili dla "starych" rachunków. Wcześniej nikt mi tego nie zgłaszał ale gdyby ktoś jeszcze borykał się z takim problemem to proszę dać mi znać.ironicman01 pisze:Nie wiem dlaczego tak jest. Wylogowalem, zalogowalem sie i mam wszystkie pary walutowe.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam,
jestem zainteresowany kontem ECN na FxPro jednakże mam pewne pytanka.
1) używam systemu MAC OS a zgodnie z opisem wynika.
2)Rozumiem na podstawie 1) że webtrader nie dotyczy ECN tylko MT4? Czy to prawda?
3) Czy w webtraderze da się ustawić proxy?
z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi
1) używam systemu MAC OS a zgodnie z opisem wynika.
Czy ktoś mimo wszystko próbował korzystać z tej aplikacji na MACu korzystając z jakiegoś parallel czy czegoś podobnego?FxPro cTrader System Requirements:
.Net4, Windows operating system XP, Vista, or 7.
2)Rozumiem na podstawie 1) że webtrader nie dotyczy ECN tylko MT4? Czy to prawda?
3) Czy w webtraderze da się ustawić proxy?
z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi
cTrader udało mi się uruchomić na CrossOver. Działa całkiem sprawnie.blaku pisze:Witam,
Tak, WebTrader tylko dla kont MT4. Proxy ustawiasz w przeglądarce, sama aplikacja nie ma tego. Chyba, że o inne proxy Ci chodzi?