Forexoholic
- inwestor86
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
thefear pisze:Index dolara to praktycznie odbicie Edwarda. Na edku mamy flagę bullish.
tak, z tym, ze chyba para sie konczy na edku.. index euro double top, macd moze zawrocic i utworzyc LH, wtedy zacznie sie korekta - histora na przyszly tydzien

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Też mi się wydaje że edek już nie ma siły, ale ten Ben dzisiaj może jeszcze namieszać. Rownież mam otwartego longa na usd/cad od 1.0234. Jakie TP obstawiasz. Na h4 wygląda to na formacje nad i pod, dobrze kombinuje ?inwestor86 pisze:ak, z tym, ze chyba para sie konczy na edku
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- inwestor86
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
here we goinwestor86 pisze:thefear pisze:Index dolara to praktycznie odbicie Edwarda. Na edku mamy flagę bullish.
tak, z tym, ze chyba para sie konczy na edku.. index euro double top, macd moze zawrocic i utworzyc LH, wtedy zacznie sie korekta - histora na przyszly tydzien

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Znaczy się szukasz shorta na edwardzie. Mnie korci long na usd/cad i potrzymac go troche dłużej..inwestor86 pisze:here we goinwestor86 pisze:thefear pisze:Index dolara to praktycznie odbicie Edwarda. Na edku mamy flagę bullish.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- inwestor86
- Pasjonat
szukam.. ale cos sie nie zapowiada, chociazby ze wzgledu na slabosc dolara..thefear pisze: Znaczy się szukasz shorta na edwardzie. Mnie korci long na usd/cad i potrzymac go troche dłużej..
usdcad trzyma to wsparcie z piatku na h1 i moze odbije, ale spojrz na dzienny.. fajnie bylo by kupic 100 pipsow nizej