Forexoholic

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

thefear pisze:Witaj. Śledzisz może gbp/nzd. Zainteresowała mnie tak para ze względu na ilośc pipsów o jaką dziennie się zmienia. Jest to wyższa szkoła jazdy. Co sądzisz o buy, w miejscu zaznaczonym?
wyglada OK, dobry R:R i poziom solidny wzmacniany poprzez 2 nizsze, do tego 38.2 fibo.. sam sie zastanawiam na L :roll:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Trochę mam duży spread na tej parze bo aż 20 p. ale przyjrze się temu jak dojedzie do tego poziomu. Martwi mnie tylko troche W1 na tej parze który zaczyna wyglądać na spadkowy..
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

co to jest 20 pipsow przy zmiennosci dziennej ponad 200 ;) ja zaryzykowalem L za 1/3 stawki, sl 130, tp 300

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

inwestor86 pisze:co to jest 20 pipsow przy zmiennosci dziennej ponad 200 ;) ja zaryzykowalem L za 1/3 stawki, sl 130, tp 300
Wiem że niewiele ale boli jak otwierasz pozycje odrazu na -20 :P Nie za wcześnie z tą L-ką ?
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

swiezy poziom, pierwsza wizyta, jak ma odbic to nie beda czekali.. okaze sie :)

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Też otworzyłem longa. Przekonała mnie linia trendu na D1 :) Zobaczymy co z tego będzie :) A na Edku shorcik..

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

fak dopiero zauwazylem, ze przed polnoca bedzie przemawial zarzadca banku NZ, oby stopy wytrzymaly, bo moga spread rozszerzyc

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

inwestor86 pisze:fak dopiero zauwazylem, ze przed polnoca bedzie przemawial zarzadca banku NZ, oby stopy wytrzymaly, bo moga spread rozszerzyc
Już chyba tym nie musimy sie martwić :/ Ale dzisiaj dałem ciała..

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

tez bym zaliczyl SL, ale przestawilem i dolozylem pozycje. Ryzykuje dzisiejszy profit. Dlaczego?

Nzdusd zrobil dzisiaj poand 80 pipsow osiagajac tym samym swoj adr, kabel siedzi na wsparciu a gbpnzd ma mase wsparc az do 2.12. Mysle, ze jest szansa na zamkniecie D1 powyzej linii trendu, byc moze po dzisiejszym posiedzeniu a jak nie to bedzie wtopa :P

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

jak nie wroci chociaz na b/e to sie wkurze :twisted:

ODPOWIEDZ