ForexCup 2012
-
- Bywalec
a ja zapomniałem hasła do platformy i lipas
Dodano po 8 minutach:
z drugiej strony jesli chodzi o ten konkurs to patrzac na wyniki z zeszłego roku ludzie robili po 2000% tych co robili po 1000% tez było wielu i tak sobie mysle ze patrzac na te wyniki ze niezli gracze z nich sa i pewnie w realu musza tyle samo robic bogacze albo cos tu nie tak:D
Dodano po 8 minutach:
z drugiej strony jesli chodzi o ten konkurs to patrzac na wyniki z zeszłego roku ludzie robili po 2000% tych co robili po 1000% tez było wielu i tak sobie mysle ze patrzac na te wyniki ze niezli gracze z nich sa i pewnie w realu musza tyle samo robic bogacze albo cos tu nie tak:D
wirtualną kasą łatwo się gra nawet na maxa, pod korek,synkujestemwbudynku pisze:a ja zapomniałem hasła do platformy i lipas
Dodano po 8 minutach:
bo można coś wygrać jak się trafi w te 50 % wygrywające,
a jak nie to cóż najwyżej za rok można znowu spróbować,
co innego grać za kasę rzeczywistą
-
- Pasjonat
-
- Bywalec
-
- Pasjonat
login i hasło, które otrzymałeś w mailu są do rachunku konkursowego, który jest rozgrywany na demo,jordan pisze:Czy muszę zakładać rachunek rzeczywisty aby wziąć udział w konkursie?
Nie bój się. Gdyby było to konto real to mimo że byś dostał login i hasło to byś musiał zrobić przelew środków. bo bez przelewu balance byłoby równe 0.
A jak się zalogujesz masz 10000.
Przecież za sam udział nie rozdają w xtb 10 kawałków