ForexBall - 3 runda
Tak. Wczoraj byłem nawet na 5 miejscu ale w nocy piramida sie zawaliła i spadłem dalekoTekron pisze:: ) no pasuje że centralna grupa pokazała wkońcu coś bo ciągle pozostałe grupy są lepsze jeśli chodzi o zwycięzców : ) ogólnie konkurs polecam, pieniążki ładnie wypłacają : ) też w zabawie jestem : )

Kolejna lipa. Miałem małą piramidke na GU i sie poskładała. Gdybym zamknał w dobrym momencie to byłaby szansa na wysokie miejsce.Tekron pisze:Nie bój nic : ) ja sie nie mogę doczekać aż nick SFINX wskoczy na liste ; ) bo chyba taki sobie teraz dałem, dawno się rejestrowałem i zapomniałem : ) a mam kilka : )
Ciezko ogarnac dwa konta. Konkursowe i własne. Wiec albo szybki MC dzisiaj w konkursie albo odrobie do prowadzących

7200 : ) zaczynałem niedawno więc cudów nie będzie : ) no i pasuje ryzyknąć teraz ostrzej na początku żeby później większym spokojnym wejście wszystkich wybić : ) a w życiu bywa róznie
żeby też się nie piramidknął
ostatnio częściej był update wyników, teraz jakoś tak dziwnie,. 7200 oczywiście w sumie czyli ugrane 2200
żeby nie było że cuda potrafie : ) Malo ludziów z forum widze, może nicki inne : )

Kórde lipa ze pazerny jestem i licze na 5000 w jednym ruchu.Tekron pisze:czyli ugrane 2200 żeby nie było że cuda potrafie : ) Malo ludziów z forum widze, może nicki inne : )
Dwie piramidy przewróciłem!
Jedna na +1600 wczoraj i kolejna dzisiaj na +2000
Tak ale na demo w konkursie to mozna przewracać

Nagrody bez szału wiec nie ma presji

Mysle ze powinny stiknąćkrolewsky pisze:mam 10200 czyli profit 5200, ale zanim odswieza wyniki za 2h to na podium pewnie nie starczy bo zamknalem pozycje i nie rosne juz

Szkoda ze lewar 1:100. Nie ogarniam troche takiej dzwigni.
Dodano po 1 minutach:
Mozna i tak na to spojrzecTekron pisze:dobrze że miejsce na pace jest 5 300zł to przeca mnóstwo piwa