Martyngał, a nie skalping.
Po co mu dzwignia 1:1000

Widać rynek sprzyja, teraz czekamy na duże DD albo margin call.
Strategia nie ma opcji SL.
Skalping na 100% wejdź w "trading history". Wygląda jakby grał na drabince - order book. Jest napisane "commision on profit" wiec zarabia trader to zarabiają inwestorzy. Co innego spread na ostatnich transakcjach z dzisiejszego dnia znalazłem coś takiego na DE40Cash:
Raczej 62,6$ - 30% to daje nam 44$ na czysto.
Ty twierdzisz jedno a Roboforex twierdzi że 6,26% w tydzień zarobił co daje 62,6$ z 1000$. Może jesteś na jakichś innych zasadach ? Dla mnie ciekawe jest ten mega spread nawet ponad 30 pips na dax. ?
Wszytko zależy jak go ustawisztak jak napisałem 75$
Ty twierdzisz jedno a Roboforex twierdzi że 6,26% w tydzień zarobił co daje 62,6$ z 1000$. Może jesteś na jakichś innych zasadach ? Dla mnie ciekawe jest ten mega spread nawet ponad 30 pips na dax. ?
Wiesz gość nie wygląda źle ale u innych sprawdzałem to to samo spread na majorsach po 20pips !! Wiec nie wiem o co chodzi...?!? Strona, która powinna zachęcać do inwestowania podaje dziwne wartości. Możesz zerknąć jak to u Ciebie wygląda ? Masz wgląd w poszczególne transakcje ?ade25 pisze: ↑23 sty 2023, 22:36Wszytko zależy jak go ustawisztak jak napisałem 75$
30pips nie ma tam tak dużego spredu