Filmy warte polecenia - KINO

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

IndyInwes pisze:BREAKING BAD
Szczególnie drugi sezon... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

IndyInwes pisze:Teraz seriale są lepsze niż filmy pełnometrazowe takze nie wróżę dobrej przyłości filmo-downom.
Naprawdę dopiero teraz zacząłem oglądać BREAKING BAD... mam wrazenie jakby ktos podobny do Quentina Tarantino napisał do tego scenariusz i z mniejszym zaanagazowaniem stworzył arcydzieło w porównaniu do resztą obecnego chłapu...
JEzuuuuuuuu.... dawno nie oglądałem dobrego filmu... W naszym kraju powinni zakazać prododukcji filmów i seriali i rozstrzelać tych wszystich emocjonalnie niedorozwiniętych ludzi którzy mają w tym udział.

Polecam Breaking Day i stare, dobre filmy bo chuy mnie strzela kiedy widzę zapowiedzi nowych.
Zgodzę się. Swojego czasu kiedy jeszcze miałem dużo więcej czasu oglądałem sporo filmów. 2-3dziennie nawet ;) - bez rodziny to człowiek może. I nastąpił przesyt - ciągle to samo, papka, paka, paka. A później Kill Bill i znowu uwierzyłem w kino.

Ciągle będą jakieś filmy, które można wyłowić.

A co do seriali to ja osobiście polecam Dextera i Mentalistę, ale raczej nie do taśmowego oglądania tak jak np Lost.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Z seriali mogę polecić "Grę o Tron" teraz leci drugi sezon. Od czasu "Rodziny Soprano" chyba najlepszy serial. Dosyć fajne jest też " zakazane imperium ".
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Michal87
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Michal87 »

Oglądałem serial Spartakus - wszystkie 3 sezony i jak dla mnie dość udana produkcja. Może nie jest rewelacyjny ale wart obejrzenia .
Z filmów mogę polecić dziewczynę z tatuażem ; cele nr 211 ; z serii stare / śmieszne horrory to na pierwszy ogień martwe zło

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

Z produkcji HBO polecam "The Wire" - najlepszy obraz o USA.

Awatar użytkownika
kelvin
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kelvin »

Polecam bardzo fajny film pt.:. "Krach" , który można darmowo po rejestracji obejrzeć na stronie www.zalukaj.tv , którą uważam za jedną z najlepszych.

Czekam na recenzję , może i my będziemy szukać prawdopodobieństw w przyrodzie a dokładniej w schemacie klimatu , który naniesiemy na wykres Wink
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.

Awatar użytkownika
Darkst
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Darkst »

Jeżeli ktoś lubi klimat świata gliniarzy to polecam serial The Shield.

Awatar użytkownika
Yigrashill
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Yigrashill »

Oglądałem ostatnio nowego American pay, nawet fajny, jest trochę śmiesznych scen, tylko że scenariusz oparł się na wielu wątkach, tak jakby wszystkie te wątki miały być zakończone (wyjaśnione) i widz miał być zadowolony w każdym aspekcie, co daje wrażenie upchania i niedopracowania scen, fabuły (wręcz absurdu). Choć staży bohaterowie są śmieszniejsi niż ci młodzi w ostatnich produkcjach i mimo to warto wydać te parę zł, no chyba że ktoś nie lubi chamskiego humoru :D

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

ODPOWIEDZ