EUR/USD wątek V

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
jak na moje może 2260 nie będzie, ale poniżej 2300 jest opcja w tym tygodniu, zobaczymy ile siły mają ........ na właśnie, w obecnej konsoli szukamy sygnałów do zarobku
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Pasjonat
Witam
Ja widze to troche inaczej:
Na interwale miesiecznym widzimy jak cena trzeci raz odbila sie od wsparcia. Na interwale D1 cena zrobila korekte w ruchu glownym zatrzymujac sie na poziomie 61.8% zniesienia fibonacci. Po zejsciu na interwal H4 widzimy swiece momentum i zero line. Cena odbila sie od zero line. Mozliwe jest, ze cena dojdzie do strefy take profit na intwrwale D1. Mozliwe, ze cena osiagnie D1 zero line na poziomie 1.2559.
Ja widze to troche inaczej:
Na interwale miesiecznym widzimy jak cena trzeci raz odbila sie od wsparcia. Na interwale D1 cena zrobila korekte w ruchu glownym zatrzymujac sie na poziomie 61.8% zniesienia fibonacci. Po zejsciu na interwal H4 widzimy swiece momentum i zero line. Cena odbila sie od zero line. Mozliwe jest, ze cena dojdzie do strefy take profit na intwrwale D1. Mozliwe, ze cena osiagnie D1 zero line na poziomie 1.2559.
-
- Bywalec