rano, czy tam wczoraj pisałem że nie bedzie wiećej dziś niż 1.3510. włączyłem wieczorem kompa i patrze że nie bylo i jest trochę niżej więc sell odpaliłem bez zastanowienia... raz się uda raz się nie uda....Roger27 pisze:pogratulować dokładności, ale u Ciebie to już normalne
Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
Ja myślę o poziomie 1,34 - 1,336 ze powinniśmy jutro dobić do niebieskiego trójkąta i w górę. Jest jeszcze kwestia czy Japończycy nie namieszają czegoś z USD by ratować swoją walutę, ale to będzie chyba miało mały wpływ na EU, jak myślisz Croco?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
hmm. sesje azjatyckie nie należą do moich ulubiony więc staram się nie grać...Roger27 pisze:Ja myślę o poziomie 1,34 - 1,336 ze powinniśmy jutro dobić do niebieskiego trójkąta i w górę. Jest jeszcze kwestia czy Japończycy nie namieszają czegoś z USD by ratować swoją walutę, ale to będzie chyba miało mały wpływ na EU, jak myślisz Croco?
no i Jpy raczej z USA nie namieszają, jeśli już to ze swoją walutą. jeśli będą ją sprzedawać to cross eurjen powinien wyhamować spadki na eurusd