Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

W sumie masz rację. Niby i jest ryzyko gry pod prad ale korekta tez musi byc a to jest chyba dobry moment. Też wlazłem wczoraj miałem dobry dzien wiec tez poswiece kilka pips. Może akurat siądzie :)

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Widać ze dołożyłem zlecenie nie?? odrazu 10 pips w dół :D

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

donny pisze:W sumie masz rację. Niby i jest ryzyko gry pod prad ale korekta tez musi byc a to jest chyba dobry moment. Też wlazłem wczoraj miałem dobry dzien wiec tez poswiece kilka pips. Może akurat siądzie :)
wchodząc teraz musisz postawić minimum 25pips stopa. wchodz tam gdzie wystarczy 15. wtedy bedziesz miał najbardziej zyskowny trejd.

a jak masz nerwa to seteczka jacka i po po bólu. ja dziś drugą zaliczyłem i siedzę jak na wakacjach. i tak już wiele lat... ale nie ma czy, się chwalić jesli to dzieci czytaja

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Ja nie piję raczej bez okazji chociaż czasem po męczącym dniu lubię zimne piwko.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

donny pisze:Ja nie piję raczej bez okazji chociaż czasem po męczącym dniu lubię zimne piwko.
wiesz ja gram już dużo lat. zostałem rzucony na dzień dobry na głęboką wodę mając 19-20lat. dostałem 1mio$ na stawkę 100$ per pip i moja młoda głowa nie ogarniała stresu. teraz nerw pod kontrolą a przyzwyczajenia zostają.... złe to złe ale jakoś zyję i konserwuje się...
:wink:

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

crocopip pisze:
donny pisze:Ja nie piję raczej bez okazji chociaż czasem po męczącym dniu lubię zimne piwko.
wiesz ja gram już dużo lat. zostałem rzucony na dzień dobry na głęboką wodę mając 19-20lat. dostałem 1mio$ na stawkę 100$ per pip i moja młoda głowa nie ogarniała stresu. teraz nerw pod kontrolą a przyzwyczajenia zostają.... złe to złe ale jakoś zyję i konserwuje się...
Dobre :D mówisz juz na siebie alkoholik?? :D (ŻART) :D

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

donny pisze:
crocopip pisze:
nie. ja nie muszę lecz lubie. wolę mieć watrobe zjebana niż czaszkę:)
2 setki dziennie lekarz mi zapisał dla zdrowotności.

p.s ciekawe ile cugi wali grając 20lotami(?):)

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

donny pisze:
crocopip pisze:
Tak apropo mam znajomego pije codziennie kilka piwek i zawsze jak do niego zajde mówi:
Wiem że jestem alkoholikiem, ale dobrze mi z tym :D

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

donny pisze:
donny pisze:
crocopip pisze: wiesz ja gram już dużo lat. zostałem rzucony na dzień dobry na głęboką wodę mając 19-20lat. dostałem 1mio$ na stawkę 100$ per pip i moja młoda głowa nie ogarniała stresu. teraz nerw pod kontrolą a przyzwyczajenia zostają.... złe to złe ale jakoś zyję i konserwuje się...
Tak apropo mam znajomego pije codziennie kilka piwek i zawsze jak do niego zajde mówi:
Wiem że jestem alkoholikiem, ale dobrze mi z tym :D
choroba nie wybiera:)

piwa nie pije raczej. za to sam robie wiele trunków. tzn. pędze dość często:) uroki zycia na wsi. żyto za płotem już mozna kupic:)

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

crocopip pisze:
donny pisze:
crocopip pisze: wiesz ja gram już dużo lat. zostałem rzucony na dzień dobry na głęboką wodę mając 19-20lat. dostałem 1mio$ na stawkę 100$ per pip i moja młoda głowa nie ogarniała stresu. teraz nerw pod kontrolą a przyzwyczajenia zostają.... złe to złe ale jakoś zyję i konserwuje się...
nie. ja nie muszę lecz lubie. wolę mieć watrobe zjebana niż czaszkę:)
2 setki dziennie lekarz mi zapisał dla zdrowotności.

p.s ciekawe ile cugi wali grając 20lotami(?):)
A to co innego, daj namiar na lekarza może ja też dostanę takie zalecenia :)
Cugi pewnie nie stygnie. Podtrzymuje stałą w granicach rekordu 18 promili. Jak ma mniej na oczy nie widzi :D

Zablokowany