eur/usd - dziennik fx
- DonForex:-)
- Gaduła
Dzisiaj moja pierwsza pozycja (short) poszła w dość duży zysk po czym rynek zawrócił.
Druga pozycja standardowo 3x większa (long) zamknięta wcześniej niż było w planach ale widziałem że rynek nie miał siły na dalsze wzrosty.
Wynik 28.6 pipsa
Druga pozycja standardowo 3x większa (long) zamknięta wcześniej niż było w planach ale widziałem że rynek nie miał siły na dalsze wzrosty.
Wynik 28.6 pipsa

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają więc ja też nie będę pokazywać jakim kapitałem obracam i ile z tego zarabiamMidas pisze:Witam,
Mam takie pytanie.. Oczywiście nie musisz odpowiadać jeżeli nie chcesz, ale ciekaw jestem.
Po co zakrywasz wielkość lota i zysk? Po prostu zastanawia mnie sens takiej czynności lub ewentualny jej powód.
Pozdrawiam, Midas

- Gaduła
Gratuluję, też tam czaiłem się na S ale nie wszedłbym póź niej.
Czemu nie wklejasz screenów ze swoim magicznym, chronionym wskaźnikiem
?
Czemu nie wklejasz screenów ze swoim magicznym, chronionym wskaźnikiem

"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
Ponieważ nie ma takiej potrzeby.Nawet jak bym Ci wysłał ten wskaźnik i tak by Ci to nic nie dałoDonForex:-) pisze:Gratuluję, też tam czaiłem się na S ale nie wszedłbym póź niej.
Czemu nie wklejasz screenów ze swoim magicznym, chronionym wskaźnikiem?

Jeżeli wierzysz że istnieje jakiś magiczny wskaźnik który pozwoli Ci wygrywać z rynkiem to jesteś w dużym błędzie.
Wskaźniki to jedno, a wiedza o forexie i plan zarządzania swoim kapitałem to już co innego.
Jednak specjalnie dla Ciebie wysyłam drugiego screena tym razem ze wskaźnikiem

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Gaduła

Nie proszę o wskaźnik i nie wierzę

Zgadzam się całkowiciekulczycki pisze:Wskaźniki to jedno, a wiedza o forexie i plan zarządzania swoim kapitałem to już co innego.

Już nie dociekam co i jak

Powodzenia.
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.