Ok, koniec zabawy, przerwa przynajmniej miesiąc, trzeba ogarnąć trochę swoich spraw, bo 2 tygodnie siedziałem przed wykresami. Odrobiłem straty na tym koncie, i trochę na koncie w dukascopy, bo miałem dobrą serię w tym tygodniu. Efekt, zarobiłem 93$ (nie liczę wpłat 2 x 200$), więc niespełna 25%. Trzeba ogarnać swoje sprawy teraz.
Prawdopodobnie zlecę wypłatę 280$, przynajmniej taki mam zamiar jak teraz patrzę na to wszystko, zostawię sobie tylko 13$ żeby pykać po 0.01 lota. Przydałoby się min 4 tygodnie przerwy, żeby oderwać się od tego, tylko czym dam radę. Bo coś czuję że lada moment złapie mnie za jajca trend i wywiezie.
A tak wrócę w połowie następnego miesiąca i zobaczę jaka będzie świeca na MN.
Takie pykanie prędzej czy później skończy się MC, dlatego znając trochę siebie i to jak postępowałem w przeszłości czuję że to dobry moment żeby wycofać kapitał, zrobić przerwę żeby zająć głowę czymś sensownym, ogarnać trochę swoich spraw, i wrócić z chłodną głową za miesiąc. Ogólnie to była dobra seria, tylko czy byłbym w stanie powtórzyć to teraz na koncie 1000$ (tysiąc dolarów), czyli 10x większymi pozycjami ?! Wątpię. Po prostu miałem farta, złapałem dobre czucie rynku, ale już dziś zacząłem łapać coraz mniejsze ruchy, po świecach M1, więc... trzeba odejść od stołu póki mogę i jest na to dobry moment.
Bo na dukascopy na ten moment ma nieco ponad 500 zł na equity, tak jak pisałem odrobiłem trochę bo miał 350 niecałe i od następnego tygodnia puszczę po staremu, żeby dalej sobie otwierał we wtorek i zamykał w czwartek... może zacznie zarabiać jeszcze.
statement myfxbook maj 2021.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.