Ekonomiczne z rynkiem zmagania

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Re: Odp: Ekonomiczne z rynkiem zmagania

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

Sell na poziomie 1.3002. Sl ok 30 pipsow, tp nieograniczony :)

Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
Obrazek

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Re: Ekonomiczne z rynkiem zmagania

Witam.
Poprzedni trade niestety zakonczony na sl = 30 pipsow. Z racji majówki i koniecznosci poprawy mojego artykułu naukowego nie jestem w stanie tradować w zadowalający dla mnie sposób. Obecnie siedze w shorcie na USD/JPY i póki co +30 pipsów, sl przesunięty na BE. Zobaczymy jak to będzie. W zasadzie dosyć rzadko traduje na czymś innym niż EUR/USD i S&P 500, jednak z racji święta w europie i okazji wynikającej z mojej szybkiej analizy postanowiłem jednak spróbować zagrac ja jenie :D
Obrazek

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Transakcja na jenie zakonczona na minimalnym plusie (10 pipsow). Informacja z ostatniej chwili jaka podaje CNBC jest taka, ze FED utrzymuje niskie stopy i bedzie kontynuwał polityke skupu obligacji. Dla mnie to wygląda jak kontynuacja wojenki walutowej i obniżanie kursu walutowego dolara. Oczywiście to tylko moje zdanie sklejone na szybko. Tak czy inaczej mam ochote na L na EUR/USD :D
Obrazek

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Re: Odp: Ekonomiczne z rynkiem zmagania

Witam

Chwilke mnie nie bylo poniewaz mialem spoeo innej pracy. Na forexie nie siedzialem az do dzisiaj :) poki co poszedl long na eurusd zakonczony +50 pipsow. Teraz rowniez long ale z wyzszym tp i mniejszym sl.

Pozdrawiam

Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
Obrazek

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Dzisiaj - 15p a pozniej + 120p. Zestawienie procentowe na weekendzie. Tak na oko to już jest ponad 200% początkowego wkładu (była wypłata i później wpłata podobnej kwoty z powrotem)
Obrazek

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

mysje_hood pisze:Dzisiaj - 15p a pozniej + 120p. Zestawienie procentowe na weekendzie. Tak na oko to już jest ponad 200% początkowego wkładu (była wypłata i później wpłata podobnej kwoty z powrotem)
Witam

Faktycznie było 200% pocztkowego kapitału na koncie. W tej chwili jest 173%. Agresywne zagrania w czwartek w czasie wystąpienia Bena sumarycznie dały stratę. W załączeniu graf z przyrostem kapitału w procentach.

Nowy tydzień przed nami :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

ODPOWIEDZ