Żenada
Skoro to pokazał, to najwyraźniej jest to bardzo ważny element edukacji!
Kurde, dlaczego ja mam totalnie odmienne wrażenie?MarioDM pisze: ↑20 sie 2021, 20:17......................
Tak na obronę napiszę, że ten rok czyli 2021 jest rokiem najgorszym do tradingu od ... trudno orzec od kiedy. Na MT5 testuje teraz wolniejsze interwały od 2018 do dziś i choć całość strategii jest OK, to najgorsze wyniki są właśnie w 2021. Nawet nie w fatalnym 2020, a właśnie w tym roku.
Fakt jest faktem, że osoby, które zarabiają nie prowadzą z tym kanałów na jutubie. Ciekawe czemu![]()
Pewnie macie rózne podejście do testów i optymalizacjininjaproject pisze: ↑20 sie 2021, 21:07Kurde, dlaczego ja mam totalnie odmienne wrażenie?MarioDM pisze: ↑20 sie 2021, 20:17......................
Tak na obronę napiszę, że ten rok czyli 2021 jest rokiem najgorszym do tradingu od ... trudno orzec od kiedy. Na MT5 testuje teraz wolniejsze interwały od 2018 do dziś i choć całość strategii jest OK, to najgorsze wyniki są właśnie w 2021. Nawet nie w fatalnym 2020, a właśnie w tym roku.
Fakt jest faktem, że osoby, które zarabiają nie prowadzą z tym kanałów na jutubie. Ciekawe czemu![]()
Mi się bardzo dobrze traduje w tym roku.
Ciągle widzę, te twoje przechwałki jak to świetnie ci idzie w tym roku i w zeszłym zresztą też, bo pisałeś tak samo w 2020 roku.ninjaproject pisze: ↑20 sie 2021, 21:07Kurde, dlaczego ja mam totalnie odmienne wrażenie?MarioDM pisze: ↑20 sie 2021, 20:17......................
Zapraszam:MarioDM pisze: ↑22 sie 2021, 10:21Ciągle widzę, te twoje przechwałki jak to świetnie ci idzie w tym roku i w zeszłym zresztą też, bo pisałeś tak samo w 2020 roku.ninjaproject pisze: ↑20 sie 2021, 21:07Kurde, dlaczego ja mam totalnie odmienne wrażenie?MarioDM pisze: ↑20 sie 2021, 20:17......................
Skoro tak, to pokaż to czarno na białym. Załóż własny journal i tam pokaż tę sztukę. Może to być konto demo. Zrób screena z konta w poniedziałek rano, tak aby widać było numer konta i jego stan, a następnie zrób screena w sobotę, też z numerem konta, stanem i historią zleceń. Pokaż choć 4 zyskowne transakcje w ciągu dwóch tygodni. 4 to chyba niedużo, prawda ?
Pokaż to i udowodnij niedowiarkom jaki jesteś świetny, albo przestań pisać te głodne kawałki.
Jeśli chcesz coś udowodnić to zrób tak jak napisałem. Nie mam czasu na jakieś trading roomy.
Cóż...