ECN + MT4
-
- Stały bywalec
ECN + MT4
Witam,
Poszukuje Brokera niekoniecznie w PL.
Co jest wazne dla mnie:
- dobry wykres na niskich interwalach ( z tego co zaobserwowalem Alpari jest najlepsze) -datafeed
- niski spread
- mt4
Co jest wazne dla mnie:
- dobry wykres na niskich interwalach ( z tego co zaobserwowalem Alpari jest najlepsze) -datafeed
- niski spread
- mt4
Re: ECN + MT4
forexinvest pisze:Witam,
Co jest wazne dla mnie:
- niski spread
- mt4
W tym momencie jeśli chodzi o niskie spready i koszty to Armada jest praktycznie nie do pobicia, a w Polsce BRE jest naprawdę godny uwagi.
Co do wykresu natomiast to niestety śliska sprawa, bo koszty łatwo porównać, nawet poślizgi grając u brokerów można określi a sam feed troszkę ciężko.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
-
- Stały bywalec
ALe chyba w Bre nie ma Mt4 na kontach ECN wiem, ze BZWBK ma ECN na Mt4. Jestes pewien odnosnie BRE?Akhh pisze:forexinvest pisze:Witam,
Co jest wazne dla mnie:
- niski spread
- mt4
W tym momencie jeśli chodzi o niskie spready i koszty to Armada jest praktycznie nie do pobicia, a w Polsce BRE jest naprawdę godny uwagi.
Co do wykresu natomiast to niestety śliska sprawa, bo koszty łatwo porównać, nawet poślizgi grając u brokerów można określi a sam feed troszkę ciężko.
Co do wykresu to Alpari (Mt4) nie do pobocie, co ciekawe oferuja oni rowniez MT5 przez ECN - natomiast wykresy sie roznia
Testowalem Dukascopy, BZWBK, Alpari MT5 i wedlug mnie Alpari przez Mt4 ma najpelniejszy wykres
BRE ma ECN, tylko i wyłącznie.
Dziwne, że wykresy różnią się w Alpari między MT4 i MT5, pod warunkiem, że to ten sam rodzaj rachunków. Gdyby były to inne typy to OK ale jeśli na ECNie wykresy są różne to wg mnie coś tu śmierdzi...
Dziwne, że wykresy różnią się w Alpari między MT4 i MT5, pod warunkiem, że to ten sam rodzaj rachunków. Gdyby były to inne typy to OK ale jeśli na ECNie wykresy są różne to wg mnie coś tu śmierdzi...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
Doprecyzuje, chcialem zapytac czy mozna uzywac BRE ECN przez Mt4?raposo pisze:BRE ma ECN, tylko i wyłącznie.
Innej platformy nie mają (pomijając mobilne i wersję Web)...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
forexinvest pisze:Doprecyzuje, chcialem zapytac czy mozna uzywac BRE ECN przez Mt4?raposo pisze:BRE ma ECN, tylko i wyłącznie.
Tak.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
-
- Stały bywalec
Faktycznie , nie zuwzylem ze ich Bretrader to Mt4 w przebraniu.Akhh pisze:forexinvest pisze:Doprecyzuje, chcialem zapytac czy mozna uzywac BRE ECN przez Mt4?raposo pisze:BRE ma ECN, tylko i wyłącznie.
Tak.
p.s. datafeed na m1 nie wyglada az tak tragicznie, bede musial potestowac
pozdrawiam
p.s2
Jesli chodzi o koszty, oni pobieraj w sumie 0.009 od tranzakcji.
Przy moim rachunku 100000 PLN, i przy dziennym zysku 2% (2000pln)
Zostaje mi w kieszeni 1100 PLN, czy wszedzie jest takie zdierstwo !?!?!?
Armada pobiera 0,4 prowizji. Dlatego pisałem, że jest najtańsza.
Dodatkowo u obu brokerów możesz znaleźć zniżki. W BRE np w Forex Club i nie tylko
Dodatkowo u obu brokerów możesz znaleźć zniżki. W BRE np w Forex Club i nie tylko
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
-
- Stały bywalec
A ona jest ECN + MT4?Akhh pisze:Armada pobiera 0,4 prowizji. Dlatego pisałem, że jest najtańsza.