E-booki, książki - szukam, kupie, sprzedam, zamienie.
juz widze sasza jak ci sie pojawia kupa ludzi na skypie 

Think for Yourself, Question Authority.
Podejdź do rynków profesjonalnie, odwiedźmoją stronę i zobacz jak NIE GRAĆ na FX!
Podejdź do rynków profesjonalnie, odwiedźmoją stronę i zobacz jak NIE GRAĆ na FX!
Też jej szukam:)zeusik pisze:ma ktos przeciw bogom niezwykle dzieje ryzyka na e-booku?
Próbuję wszędzie dostać książkę pt. "Mądry inwestor" B. Grahama... Będę bardzo zobowiązany jeśli ktoś mi mógłby ją udostępnic jako e-book lub sprzedać książkę.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 paź 2006, 17:44 przez MohSETH, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej nie zarobić niż stracić. Graj zawsze z trendem.
Mam prosbe odnosnie tej ksiazki: "Swiece i inne japonskie techniki analizowania wykresow" Steve'a Nison'a.
Wiem, ze lezy to na emule czy torrencie ale ja mam niestety zablokowane porty dla tego typu programow i nie moge tej ksiazki sciagnac
Czy bylby ktos uprzejmy mi ja podeslac (wwwodz@gmail.com) albo udostepnic na jakims serwerze??
Np. na box.net widze, ze mozna zalozyc darmowe konto 1Gb z opcja sharingu..
Bylbym bardzo bardzo wdzieczny w zamian moge zaoferowac kilkanascie innych ksiazeczek..
EDIT:
Kto szuka ten znajduje
Wiem, ze lezy to na emule czy torrencie ale ja mam niestety zablokowane porty dla tego typu programow i nie moge tej ksiazki sciagnac

Czy bylby ktos uprzejmy mi ja podeslac (wwwodz@gmail.com) albo udostepnic na jakims serwerze??
Np. na box.net widze, ze mozna zalozyc darmowe konto 1Gb z opcja sharingu..
Bylbym bardzo bardzo wdzieczny w zamian moge zaoferowac kilkanascie innych ksiazeczek..
EDIT:
Kto szuka ten znajduje

Ostatnio zmieniony 25 paź 2006, 18:55 przez wwwodz, łącznie zmieniany 1 raz.