E-booki, książki - szukam, kupie, sprzedam, zamienie.
- Yigrashill
- Stały bywalec
Jak macie jakieś fajne e booki to proszę na Tomek198734@wp.pl
Witam wszystkich
Zaczynam przygodę z Forexem i chciałbym poczytać jakieś pozycje warte uwagi. Jeżeli ktoś z was może mi przesłać na maila ciekawe e-booki to będę wdzięczny.
mariusz.pacocha@wp.pl
Z góry dzięki
Pozdro
Zaczynam przygodę z Forexem i chciałbym poczytać jakieś pozycje warte uwagi. Jeżeli ktoś z was może mi przesłać na maila ciekawe e-booki to będę wdzięczny.
mariusz.pacocha@wp.pl
Z góry dzięki
Pozdro
- jasonbourne
- Pasjonat
Poniewaz prosby o kilka pozycji pojawiaja sie dosc czesto, a wystawienie pdf'a zajmuje dobre kilkanascie minut i zeby nie robic tego co drugi dzien, wrzuce tutaj linki do kilku najbardziej popularnych, ktore sa w moim posiadaniu. Oczywiscie wszystkie inne, nie wymienione w tym poscie przeze mnie, nadal sa dostepne, prosze sie zglaszac na prv lub gg, nie ma problemu 
[zmoderowano] - absolutny zakaz umieszczania na forum linków do pirackich kopi książek i e-booków. Po prostu następnym razem powstrzymaj się - bo jak nie będzie ban.

[zmoderowano] - absolutny zakaz umieszczania na forum linków do pirackich kopi książek i e-booków. Po prostu następnym razem powstrzymaj się - bo jak nie będzie ban.
-
- Stały bywalec
wiekszosc ksiazek do CFA szczegolnie ta o podst. ekonomii i o instrumentach pochodnychrobson85trader pisze:jakie ksiazki anglojezyczne mozecie polecic?
moze ktos ma "Swiece i inne japonskie techniki analizowania wykresow", Nisona.
ellerik@o2.pl
Pozdrawiam
Witam
Czy ktoś z was może mi polecić jakąś książkę o fundamentach. Mam na myśli książke, która będzie wyjaśniać jakie ogłaszane dane wpływają jak na walutę, zależności występujące pomiędzy danymi a walutami etc.
Wyjaśnione w prosty sposób dla osób bez wykształcenia ekonomicznego.
Czy ktoś z was może mi polecić jakąś książkę o fundamentach. Mam na myśli książke, która będzie wyjaśniać jakie ogłaszane dane wpływają jak na walutę, zależności występujące pomiędzy danymi a walutami etc.
Wyjaśnione w prosty sposób dla osób bez wykształcenia ekonomicznego.
Do not mix efforts with results !!!
-
- Uczestnik
WItam
Jeżeli ktoś mógłby mi podrzucic ebooki dla początkujących to bardzo prosiłbym na maila sebek66610@wp.pl dzięki
Jeżeli ktoś mógłby mi podrzucic ebooki dla początkujących to bardzo prosiłbym na maila sebek66610@wp.pl dzięki