Dziennik zakrapiany rumem

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Czy nazwa dziennika jest inspirowana filmem ? :wink:

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: quote »

czy ja wiem, lubie sobie łyknąć :D i w sumie inspiruje mnie postac Thompsona. W sumie tylko tyle :P . No i po każdym SL wale rum :D Dzisiaj niestety nie było za bardzo okazji ponizej wrzucam screena
The secret of being boring is to say everything

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

Obrazek

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

Rano sygnały na Sell niestety wszystko się poszło w piach kiedy zaczął przemawiać Bernanke i poszły pozytywne infa makro. ALe dzien pozytywnie zakończony :) . Dzisiaj ani raz TP nie zostało wycięci wszystkie pozycje zostały zamknięte na plusowym BE :D

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

Dzisiejszy dzien obrazuje sie następująco poniżej screen z transakcji przeprowadzanych na dwóch kontach go4x oraz FxPro.

Co do sygnałów to wszystkie TFy zgodnie pokazywały eski poziomu 3286.

SL miałem nad szczytami. Tp w okolicach 32 42. Niestety po drodze nastąpiło kilka negacji co spowodowało zamknięcie połowe pozycji i przestawienie na BE. No i jak widać pozycje zostały kolejny raz zamkniętę na BE bądź 1/2 . Kolejny dzień bez TP z jednym SL ( tylko z mojej winy ponieważ stanowczo za wczesnie wchodziłem w ta pozycje) oraz z paroma BE.

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

a no i z wczoraj został jeszcze USD CAD mała pozycja. Została zamknieta na BE . Tam również sygnały pod L .

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

Ale na edziu dalej zostaje prawie wszystko spadkowe więc tutaj jak narazie jak dla mnie obowiązują eski

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

Rynek dzisiaj zachowuje się tak jakby coś go trzymało.. może to opcje które są rozstawione na $1.3290, $1.3300. Zobaczymy co się wydarzy po godzinie 16.

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

Dzisiejszy dzień dość nerwowy z powodu konferencji EBC itp. Edka dzisiaj totalnie odpuściłem. Rano dywergencja na eur/jpy idelanie siadła na niecałe 40 pipsów. Następnie po danych na kablu podobnie sygnał na sell i tutaj 50 pipsów zgarnięte. Dzień tak naprawde opierał sie na dwóch trejdach zyskownych.
Z czego w pierwszym RR wynosiło 1:4 natomiast w drugim 1:5 . Co daje imponujący wynik. Można podsumować że w dniu dzisiejszym ryzykowałem co koło 20 pipsów aby zyskać 90. Z czego muszę przyznać na kablu TP nie został osiągnięty. Edek powstrzymał spadki Kabla więc postanowiłem zamknąć na +50. Prawdopodobnie jak to często bywa jutro mój poziom Tp zostanie zamknięty. Został on wyznaczony 30 pipsów poniżej mojego zamknięcia. Niestety brak sił na screnny. Jutro dorzucę w wolnej chwili.

ODPOWIEDZ