Dziennik W.
- Boby_Fischer
- Gaduła
Właśnie miałam sytuację całkowicie dyskwalifikującą jak dla mnie brokera. Miałam pozycję która była na plus 6 pipsów i nie mogłam jej zamknąć, walczyłam kilka minut, włączałam i wyłączałam platformę i nic, nie dało rady, nagle pozycja zamknęła się sama na minus 3 pipsy. Napiszę reklamację.
Przy takiej sytuacji mój system traci sens u tego brokera.
W związku z tym zaprzestaję kontynuacji dziennika.
Jak zmienię brokera to dziennik będę kontynuować.
tak jest koleżanko.weronika pisze:Właśnie miałam sytuację całkowicie dyskwalifikującą jak dla mnie brokera. Miałam pozycję która była na plus 6 pipsów i nie mogłam jej zamknąć, walczyłam kilka minut, włączałam i wyłączałam platformę i nic, nie dało rady, nagle pozycja zamknęła się sama na minus 3 pipsy. Napiszę reklamację.
ja dziś zarobiłem niej o 300$ bo miałem taką samą sytuacj z Alpari.
myślałem że w białą gorączkę wpadnę.
czas chyba spadać do Dukasa albo innych podobnych broków.weronika pisze:Pewnie to jest specyfika MT, ale jakoś dawno nie miałam takiej sytuacji i nie chodzi o kase tylko o jakość. Tym bardziej że poziom ładnie by wszedł.
Jka ktos gra długoterminowo to oki, ale scalping na MT4 chyba jest niemozliwy.
p.s mi akurat zależy i na kasie i na jakości;)
- Boby_Fischer
- Gaduła
nie mówie że nie jest:)Boby_Fischer pisze:Alpari wydawał się zawsze w porządku...
w związku z tym że wielokrotnie nie zostały zabrane moje zlecenia limit/SL/TP
postanowiłem robić wszystko ręcznie na poziomach które sobie obieram ale to graniczy u nich z cudem.
p.s SL zawsze zabiera

P.S sorry W za OT