Dziennik W.
No to ciągniemy do 1968 GBP do 3 października.
Może uda się dziś wejść na short na EUR/JPY od 113.12, poziom powinien wytrzymać z 20 pipsów targetu, ale ja biorę 8 pipsów. Poziom silny, ale piątkowy, ja osobiście nie lubię piątków, bo to dużo danych jest zwykle, a w danych poziomy nie trzymają. Ale niech tam, jak grać ostro to ostro.
Może uda się dziś wejść na short na EUR/JPY od 113.12, poziom powinien wytrzymać z 20 pipsów targetu, ale ja biorę 8 pipsów. Poziom silny, ale piątkowy, ja osobiście nie lubię piątków, bo to dużo danych jest zwykle, a w danych poziomy nie trzymają. Ale niech tam, jak grać ostro to ostro.

[ Wolność i Praworządność ]
Hmmm? Czegoś nie kumam ... long eurjpy 111.90 ? Aktualna cena to ~112.30.weronika pisze:Mamy super poziomy na edku na long od 1.3047 i eur/jpy na long 111.90. Gdyby nie dane o 14;30 to weszłabym na maxa lewarem, a tak tylko delikatnie.
Poziomy mocne bo wychodzą z kilku sposobów fibo.
To nie wiem czy masz na myśli short z targetem na 111.90 albo long gdy cena spadnie do 111.90 ?
Jakbym nie widział tobym nie uwierzyłgreen7 pisze:Przed 14 to raczej nie zdąży ....weronika pisze:Tak, jak cena spadnie do 111.90 to wówczas long. Ale dla mnie long od tego poziomu jak spadnie przed 14 tą

Edit: 14.02 - Jeśli zakładałaś 8 pipsów zysku to na eurjpy już by było zaliczone. Ładnie.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2010, 14:03 przez green7, łącznie zmieniany 1 raz.