WItam podsumowanie dnia i całego tygodnia... Dzisiaj jestem bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo niezadowolony mimo 5 centow na plus... EJEK niezgodnie z system dlatego strata.. KABEL zgodnie i jest plus... SP moja najwieksza porazka tego tygodnia oprocz poniedzialku co psychika siadła. Podsumowanko jak zwykle. Jtr szkoła;/ Już czuję że będe sie nudził. Dobrze że bedzie kumpel zdecydowanie lepszy trader odemnie i troche popatrzymy na wykresy i jego wejscia.
Podsumowanie tygodnia: - 50 centów. Większość tej starty pochodzi z poniedziałku gdzie strata wynosiła 80 centów.. nastepnym razem nie moge dopuscic do takiego dnia. To jest kolejny cel do osiągnięcia. Po kolejnym takim dniu "ostatni taniec z demo"
Cel długoterminowy: Nazbierenie kolo 1 tys zł na otwarcie realnego juz na swoim rachunku, abym powoli zaznajamiał się z ewentualne strata swoich pieniędzy. Wtedy to konto w XM podlacze pod FF i zaczne ostrzejsza grę. I DALEJ JAK MANTRĘ BĘDE POWTARZAŁ MOIM GŁÓWNYM CELEM: NA ZIELONO I SKUTECZNOŚĆ...
Co do ropy dalej twierdze zjazd do 99.90... na demo dolozylem wiekszy lot po 101.86. Co do SP. Myśle że będzie dalsza korekta albo zrobil sie nam nowy trend spadkowy.. bo byki atakuja juz coraz nizsze poziomy i nie maja sil do powrotu do maksimów.
Mariuszu to bedzie tylko eksperyment

Zobaczymy co z tego wyjdzie

Tylko nie wiem jaki SL i TP

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.