Dukascopy - ECN
Bank UBS do którego idzie przelew nie pobiera żadnych opłat za przyjęcie przelewu SEPA, a sam koszt wypłaty od nich w ten sposób to ok. 5 EUR. Radziłbym Ci skontaktować się ze swoim bankiem by sprawdził kto dokładnie pobrał dodatkową opłatę.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
To zależy od dźwigni na rachunku oraz pary walutowej. W dodatku uważaj na jednostki, może to 0.06 mln, czyli 0.6 lota?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dwa pytanka tylko bo mysle o otworzeniu rachunku
1. Minimalna wartosc transakcji to 0,01 lota ?
2. Czy jest mozliwosc inwestowania za pomoca MT4 (interesuje mnie to bo mam EA ktorego potrzebuje do przestawiania SL jak spie) a jezeli tak to czy nie ma z nia problemow (widze ze sa jakies testy czy cos takiego) ?
Pozdrawiam.
1. Minimalna wartosc transakcji to 0,01 lota ?
2. Czy jest mozliwosc inwestowania za pomoca MT4 (interesuje mnie to bo mam EA ktorego potrzebuje do przestawiania SL jak spie) a jezeli tak to czy nie ma z nia problemow (widze ze sa jakies testy czy cos takiego) ?
Pozdrawiam.
Tak, czyli 1000 jednostek waluty bazowej. Górnego ograniczenia oczywiście nie ma...sponn pisze:1. Minimalna wartosc transakcji to 0,01 lota ?

Samo MT4 nie jest dostosowane do modelu ECN by handlować za jego pomocą bezpośrednio. Beta-testy już dawno się zakończyły i właśnie taki był z nich wniosek. Jednak istnieje coś takiego jak most MT4-JForex, który przekazuje sygnały z tej platformy do na aplikację Dukascopy. Wyślę Ci link w prywatnej wiadomości, gdzie możesz o tym poczytać i zobaczyć filmik jak to działa.sponn pisze:2. Czy jest mozliwosc inwestowania za pomoca MT4 (interesuje mnie to bo mam EA ktorego potrzebuje do przestawiania SL jak spie) a jezeli tak to czy nie ma z nia problemow (widze ze sa jakies testy czy cos takiego) ?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
raposo może wiesz coś więcej o MT-5 podobno starają się mocno aby był ECN.raposo pisze: Samo MT4 nie jest dostosowane do modelu ECN by handlować za jego pomocą bezpośrednio. Beta-testy już dawno się zakończyły i właśnie taki był z nich wniosek
Jest Twoim zdaniem na to szansa ?.
Z tego co ja słyszałem na razie gubią się im zlecenia...
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Nie znam dokładnie szczegółów więc nie jestem w stanie ocenić szans. Jak będzie to fajnie, jak nie to dla mnie żadna wielka strata, bo MT5 jakoś mnie nie urzeka.zz pisze:raposo może wiesz coś więcej o MT-5 podobno starają się mocno aby był ECN.
Jest Twoim zdaniem na to szansa ?.
Z tego co ja słyszałem na razie gubią się im zlecenia...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dokładnie. Dla kont ECN jest inna platforma - cTrader. Polskojęzyczna instrukcja dostępna na naszej stronie w dziale Download.sponn pisze:A jak to wyglada w fxpro ? Bo widze ze niby metatrader jest dosteny ale pewnie tylko do rachunkow MM.
Most radzę potestować sobie na demie, bo bardzo przyjemnie działa.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu