Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
22
41%
Poza paroma minusami są ok
17
31%
Przeciętny
6
11%
Mają wiele wad
1
2%
Stanowczo odradzam
8
15%
 
Liczba głosów: 54

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak
Posty: 6594
Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

czy mogę do otwartej pozycji dodać jakąś notatkę ??
jeżeli tak to jak ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 562
Rejestracja: 26 paź 2012, 23:30
Lokalizacja: Crackoff

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Ja robię print screen po czym zapisuję do Paint-a, robię notatkę i wrzucam do dziennika :)
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Online
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9421
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10
Lokalizacja: Trójmiasto
Kontakt:

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: raposo »

PipsKong pisze:
14 maja 2019, 16:11
czy mogę do otwartej pozycji dodać jakąś notatkę ??
jeżeli tak to jak ??
W samym JForex nie ma takiej możliwości.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak
Posty: 6594
Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

raposo pisze:
14 maja 2019, 17:58


W samym JForex nie ma takiej możliwości.
jest mi bardzo przykro, ale jakoś będę musiał z tym żyć :roll:
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak
Posty: 6594
Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

czy tylko mi DB zrobił roszadę w instrumentach na aplikacji mobilnej ??? ( Android )
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Online
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9421
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10
Lokalizacja: Trójmiasto
Kontakt:

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: raposo »

PipsKong pisze:
27 maja 2019, 10:17
czy tylko mi DB zrobił roszadę w instrumentach na aplikacji mobilnej ??? ( Android )
Mam oficjalną informację - tylko Tobie :)


A tak serio... U mnie po staremu ale to może być efekt uboczny aktualizacji platformy. Dukascopy wdraża właśnie zmiany w raportach, które będą teraz dużo bardziej czytelne i przejrzyste.

Stara wersja vs Nowa wersja na screenie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak
Posty: 6594
Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

u mnie jest ostra roszada ;/ ale jak wchodzę w ustawienia żeby to poprzestawiać to nie mogę bo tam mam normalnie
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak
Posty: 6594
Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

serio tylko ja mam ten problem ?:)
czyż nie jestem wyjątkowy ?:)
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak
Posty: 6594
Rejestracja: 23 gru 2011, 09:49

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

ehhh
ostatnio bardzo często mam problem z zamykaniem się automatycznym pozycji na szybkich ruchach ;/
to normalne ??
wyłapuje mi Accepted a później wywala że jednak nie
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Online
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9421
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10
Lokalizacja: Trójmiasto
Kontakt:

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Na jakichś mniej typowych instrumentach?
U mnie na DAX, ropie i głównych walutach jest normalnie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ