AUDUSD:

GBPAUD:

EURAUD:

USDZAR:

USDNOK:

Ten AUDCAD może wyrysować fajnego RGRa. Nie wiem czy grasz na tego typu formacje, ale to jedna z najpopularniejszych z klasycznej AT.waller pisze:Weekendowe przemyślenia podpowiadają mi trzy ciekawe pozycje na kolejny tydzień.
Są ciekawe aczkolwiek to w EURZAR na krótko byłbym skłonny wejść nawet przy niedzielnym otwarciu rynków. Na AUDCAD poczekam do wtorku a NZDUSD raczej we środę/czwartek da jakiś konkretniejszy (pewniejszy) sygnał.
Miłego weekendu
Kiwi na 99% up ale z niższego pułapu, ze 100 pestek niżej.waller pisze:Weekendowe przemyślenia podpowiadają mi trzy ciekawe pozycje na kolejny tydzień.
Są ciekawe aczkolwiek to w EURZAR na krótko byłbym skłonny wejść nawet przy niedzielnym otwarciu rynków. Na AUDCAD poczekam do wtorku a NZDUSD raczej we środę/czwartek da jakiś konkretniejszy (pewniejszy) sygnał.
Miłego weekendu
Owszem, może. A co będzie - zobaczymyCblondyn pisze:Ten AUDCAD może wyrysować fajnego RGRa. Nie wiem czy grasz na tego typu formacje, ale to jedna z najpopularniejszych z klasycznej AT.waller pisze:Weekendowe przemyślenia podpowiadają mi trzy ciekawe pozycje na kolejny tydzień.
Miłego weekendu