Zostawiłem tylko tą najwyższą S od 2642 - reszta zamknąłem - potem podsumowanie.klonmarcin pisze:cdn...
Aktualna zabezpieczona na +8p
Zostawiłem tylko tą najwyższą S od 2642 - reszta zamknąłem - potem podsumowanie.klonmarcin pisze:cdn...
Nie - moje ryzyko 5% to jest zawsze ryzyko brane z kapitału początkowego - zastanawiałem się kiedyś właśnie nad zwiększenie lota co by dawało % takie samo ryzyko ale kwotowo większe - jednak na razie wszystko jest brane z początkowego stanu depo.czerwinek pisze:Marcin a cały czas grasz ryzykiem 5%?
Czyli jak zyskujesz to pieniężnie możesz ponieść większą stratę finansową?
Zastanawiałem się - ale na razie jeszcze nic konkretnego nie wymyśliłemczerwinek pisze:A czy myślałeś wychodzić z pozycji na podstawie sygnałów przeciwnych do obranego kierunku. Zawsze by można więcje ugrać niż wytnie na korekcie z TS 16 pipsów, bo sam powiedz ile razy widziałeś, że cena zawraca a uparcie trzyma się SL i w sumie strata 16 pipsów a można by wcześnej wyjść w skali miesiąca mogło to by być pewnie kilkadziesiąt pipsów, tylko trzeba miec jaja aby wyjść z pozycji w odpowiednim momencie
Faktycznie - ale ta ostatnia została zamknięta przez TS - także pozostałe i tak by nie miały szansy się rozwinąć.power2311 pisze:Hey, klonmarcin dziwi mnie ze nie zostawiłeś tych pozycji do zaliczenie pełnej korekty.