Aktualna sytuacja:
Tam jest 2 x S po 2605 i 2604

upload photo
Już zabezpieczone +15pklonmarcin pisze:Tam jest 2 x S po 2605 i 2604
Dokladnie, dlaczego tam? wczoraj jak atakowałem na dołkach L bez potwiedzenia Zl to mówiłes że zle wejście, tutaj wlasnie chce wyczekać na sygnał a Ty juz w eskach siedzisz ;Dczerwinek pisze:Mógłbyś napisac dlaczego S (dlaczego akurat w tym miejscu) , nie powinni według Ciebie dojść do BO i ewentualnie wtedy S, tam gdzie mam zaznaczoną górną kreskę?
Jakby tam doszli to również mogli by właśnie FBO zrobić i można by się ładować S po jakimś potwierdzeniu.
Do zl d1 zabrakło 9p - oczywiście potwierdzam - to wejście nie jest takie jak piszesz - ale wg innej metody, która jak na razie mówi mi, że niezbyt chcą iść UP.czerwinek pisze:Mógłbyś napisac dlaczego S (dlaczego akurat w tym miejscu) , nie powinni według Ciebie dojść do BO i ewentualnie wtedy S, tam gdzie mam zaznaczoną górną kreskę?
Jakby tam doszli to również mogli by właśnie FBO zrobić i można by się ładować S po jakimś potwierdzeniu.
Ja już na ten S dostałem 3 potwierdzenia - oczywiście wg nie zl ale innej metody - zobaczymy co będzie - może być taka sieczka jak wczoraj prawie cały dzień bo jednak od razu taki zjazd byłby czymś mało spotykanym.Zephyr pisze:Dokladnie, dlaczego tam? wczoraj jak atakowałem na dołkach L bez potwiedzenia Zl to mówiłes że zle wejście, tutaj wlasnie chce wyczekać na sygnał a Ty juz w eskach siedzisz ;D
Jeśli daje zysk to jest dobrzeZephyr pisze:Możesz zerknąć Marcin czy ma to ręce i nogi
Nie mam TP - cały czas TS 16p - ile pociągnie tyle będzie - na razie zabezpieczone +68pczerwinek pisze:Jaki masz TP? trzymasz cały czas dopóki nie wywali Cię na korekcie? czy czekasz aż będzie sygnał na up i wtedy wychodzisz z ręki?