Droga do zwycięstwa

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Zwyciężymy?

Czas głosowania minął 14 sie 2012, 18:21

Tak
0
Brak głosów
Nie
0
Brak głosów

Liczba głosów: 0

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

klonmarcin pisze:Sygnał na L - ale zobaczymy jak się zachowa nowa h1 - czy będzie potw. czy nie.
Marcin przecież H4 zrobiła Open a potem High więc dlaczego sygnał na L?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

amoc
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: amoc »

no tak ale jest na h4 zl na 1.2563 ktora jeszcze przez tego bara nie zostala naruszona tak mi sie to widzi

po za tym znowu pewnie namiesza w kursach to co powie przew. FEDu o 16 i na pewno tez beda ruchy jak wczoraj gdy byla konferencja EU banku centralnego.

ale rynek zrobi co chce a jak zwykle analizy Marcina beda idealnie trafione pomalu w szybkim tempie otwieraja mi sie oczy po analizach w/w kolegi :)
pozdro

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Dojechali tam gdzie mieli dojechać - teraz czekamy na dane i być może spadek - ale jeszcze żadnych wstępnych sygnałów nie widzę - ciągle obowiązuje L - ale to chyba tylko kwestia czasu.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Spokojnie - wszyscy mogą pisać śmiało - na wszystko odpowiem wieczorem.

ps. jesteśmy w bardzo ważnym miejscu - wykres W1 i MN1 - powinno być odreagowanie wzrostów. 8)
No pain - No gain

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

Bardziej logiczny byłby chyba poziom 2641 ale widać teraz ze jakaś reakcja z obecnego poziomu jest..
spróbuje to przetrzymać (L) moze dojdą do 17

Piotrek91
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Piotrek91 »

pięknie się odbili teraz :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

amoc
Stały bywalec
Stały bywalec

Marcin a jaka dolna granice spadkow Ci sie widzi?

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

amoc pisze:Marcin a jaka dolna granice spadkow Ci sie widzi?
Może 2530 - choć trudno tutaj coś na razie prognozować - poziom od, którego odbiliśmy jest naprawdę silny i ciekawi mnie czy nie będą chcieli go ponownie testować.

Gdybym grał to tp było by na 2533
No pain - No gain

amoc
Stały bywalec
Stały bywalec

eh no wlasnie ... gdym gral... obiecalem sobie nie grac juz pod dane i dupa nie wszedlem w ten pociag ( a pisalem wczesniej o powtórce z wczoraj ale daje to potwierdzenie tez twojej strategi :) ) , no ale sa jeszcze inne dni :) jak zwykle wszystko przeciw mnie hihi

mam nadzieje ze jednak droga ktora dzieki tobie obralem sie sprawdzi bo jak by nie bylo wyznaczylem poziom co prawda 1.2540 (rożnica 10p wiec nic ) ale to znak ze zaczynam myslec jak Ty :)

naprawde dziekuje Ci za to, bo to zaczyna byc dla mnie bardziej przewidywalne niz gra pod dane

pozdro

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

klonmarcin pisze:Sygnał na L - ale zobaczymy jak się zachowa nowa h1 - czy będzie potw. czy nie.
amoc pisze:ale rynek zrobi co chce a jak zwykle analizy Marcina beda idealnie trafione pomalu w szybkim tempie otwieraja mi sie oczy po analizach w/w kolegi
Wejście - gdyby miało być było by w momencie pisania posta - czyli mniej więcej cena wtedy była na 2568.
klonmarcin pisze:Dojechali tam gdzie mieli dojechać - teraz czekamy na dane i być może spadek - ale jeszcze żadnych wstępnych sygnałów nie widzę - ciągle obowiązuje L - ale to chyba tylko kwestia czasu.
klonmarcin pisze:Dojechali tam gdzie mieli dojechać - teraz czekamy na dane i być może spadek - ale jeszcze żadnych wstępnych sygnałów nie widzę - ciągle obowiązuje L - ale to chyba tylko kwestia czasu.
Kto skorzystał - jego zysk. Na tych sygnałach można było max wyciągnąć ok. 130p.

Dzisiejsze podsumowanie:

Obrazek
gif hosting
klonmarcin pisze:ps. jesteśmy w bardzo ważnym miejscu - wykres W1 i MN1 - powinno być odreagowanie wzrostów.
Ciekawe jak to się dalej rozwinie.
amoc pisze:eh no wlasnie ... gdym gral... obiecalem sobie nie grac juz pod dane i dupa nie wszedlem w ten pociag ( a pisalem wczesniej o powtórce z wczoraj ale daje to potwierdzenie tez twojej strategi Smile ) , no ale sa jeszcze inne dni Smile jak zwykle wszystko przeciw mnie hihi

mam nadzieje ze jednak droga ktora dzieki tobie obralem sie sprawdzi bo jak by nie bylo wyznaczylem poziom co prawda 1.2540 (rożnica 10p wiec nic ) ale to znak ze zaczynam myslec jak Ty Smile

naprawde dziekuje Ci za to, bo to zaczyna byc dla mnie bardziej przewidywalne niz gra pod dane

pozdro

Bardzo się cieszę, że wiele rzeczy staje się jasne dla Ciebie dzięki mojemu dziennikowi.

Obrazek
upload images

8)
No pain - No gain

Zablokowany