Nie mam EA -anea pisze:klonmarcin czy Ty masz EA czy tak wczesnie rano wstajesz?

Zwykle wstaję przed 7 - ale zawsze w nocy monitoruję sytuację i akurat dzisiaj wstałem wcześniej i .. kto rano wstaje temu.....

Nie mam EA -anea pisze:klonmarcin czy Ty masz EA czy tak wczesnie rano wstajesz?
Oczywiście, wiem o tym - i jak najbardziej odpowiada mi ten czas przy patrzeniu na h4 - z tego co wiem to właśnie AM ma najlepszy czas do analizy właśnie h4.Stforex pisze:Marcinie, zauważyłeś, że Admirale mają czas GMT+1? To zmienia nieco postać rzeczy, jeśli chodzi o świece 4-godzinne i obawiam się, że dzienne również.
potwierdzam - ale jak mi wykładał pewien bardzo mądry user tego forum - z jego porównań wynika, że czas nie jest aż tak ważny przy h4 (raz sygnał jest tutaj a na innym h4 nie ma - raz odwrotnie)- ale oczywiście ma wpływ - oczywiste jest, że h4, d1 będą wyglądać inaczej niż na platformach korzystających z innego czasu. Suma sumarum wychodzi na jedno.Microbi pisze:i jak dla mnie patrzenie na świece H4 to tylko z tym czasem.
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 370#455370klonmarcin pisze:Mogą już spokojnie spadać - zaliczyli zl m15 na 3142
jednak się nie sprawdziło - teraz powinni dobić do 3186klonmarcin pisze:Wg mnie powinni dobić do 3095 - bo jak na razie nie widzę nic co by trzymało eda
cdn..