Kurcze byłby TP.klonmarcin pisze:Kurczę, żałuje, że nie pociągnąłem tego longa dalej - już byłby zabezpieczony i zamknięty w połowie. Ehhh
Sell limit aktywowany po 3370
Kurcze byłby TP.klonmarcin pisze:Kurczę, żałuje, że nie pociągnąłem tego longa dalej - już byłby zabezpieczony i zamknięty w połowie. Ehhh
Myślę, że do 3300 przynajmniej - ale to się okaże w trakcie nocyjaki zasieg przewidujesz??
Wywaliło na sl -15pklonmarcin pisze:Sell limit aktywowany po 3370
SL -15p.klonmarcin pisze:kolejny sell po 3375
Nie, w MT4 klikasz otwartą już pozycję i zanim zamykasz zmieniasz wartość lota na taką jaką chcesz zamknąć, lub odpowiednio ustawiasz luktoma by po odpowiednim proficie zamykał część pozycji.Patyk89 pisze:Rozumiem, że żeby zamknąć "pół pozycji" musisz wcześniej otworzyć 2 pozycje w dwóch różnych zleceniach
dokładnie tak. Tzn. otwieram: załóżmy 1lot i po osiągnięciu +15p luktom visual order editor zamyka mi 0.5 lota.Microbi pisze:Nie, w MT4 klikasz otwartą już pozycję i zanim zamykasz zmieniasz wartość lota na taką jaką chcesz zamknąć, lub odpowiednio ustawiasz luktoma by po odpowiednim proficie zamykał część pozycji.
reszta na +21pklonmarcin pisze:L po 3389 - 1/2 zamknięta na +16, reszta zabezpieczona na +1.