Droga do zwycięstwa - part 2
Re: Droga do zwycięstwa - part 2
nie wiem czy grasz Marcin jeszcze dzisiaj jak pełna stawka w grze poszła w SL ale wydaje mi się teraz, że jest dobry moment na S mniej więcej z Twoim TP. które podałeś robią w miarę Ok FBO a profit trzeba by zjeść który widać gółym okiem, ja siedzę S przed chwilą SL nad FBO
EDIT:Też już kiepsko to wygląda, wychodze i czekam na ewentualna FBO na dzisiejszym szczycie jak nie będzei to raczej L pójdą
EDIT:Też już kiepsko to wygląda, wychodze i czekam na ewentualna FBO na dzisiejszym szczycie jak nie będzei to raczej L pójdą
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
- klonmarcin
- Maniak
Dzisiejsze podsumowanie.
Nie udało się dużo zarobić - bujali - nie określili się w żadną ze stron. Szkoda.
Ale coś tam się wyskrobało - te +1,69% to i tak dobry wynik - kiedyś mogłem tylko marzyć o takim. Najważniejsze, że nie ma straty.
pozdrawiam Marcin
Nie udało się dużo zarobić - bujali - nie określili się w żadną ze stron. Szkoda.
Nie poszło w SL - udało się zabezpieczyć na BE. Szkoda, że tylko tyle.czerwinek pisze:nie wiem czy grasz Marcin jeszcze dzisiaj jak pełna stawka w grze poszła w SL
Po 11 wszedłem próbnie w L, potem dołożyłem jeszcze dwie pozycje. Następnie zamknąłem na małym proficie tą najmniej bezpieczną a resztę na BE. Tutaj też cienko. Dla longów tp miałem ustawione na 31130 czyli przed zl d1 - nawet z dość dużym zapasem bezpieczeństwa.czerwinek pisze:ale wydaje mi się teraz, że jest dobry moment na S mniej więcej z Twoim TP. które podałeś robią w miarę Ok FBO a profit trzeba by zjeść który widać gółym okiem, ja siedzę S przed chwilą SL nad FBO
Ale coś tam się wyskrobało - te +1,69% to i tak dobry wynik - kiedyś mogłem tylko marzyć o takim. Najważniejsze, że nie ma straty.
pozdrawiam Marcin

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
- klonmarcin
- Maniak
Na innych parach ładnie poszli - np. audi - a tutaj taka zmuła.Veni pisze:Nic dodać nic ująć, euro zamulacz...
Jeśli dalej tak sytuacja będzie wyglądać to jutro dam małego L z tp 37130. Chyba, że po drodze wydarzy się coś innego, co zaprzeczy temu co aktualnie widać.
Należy pamiętać, że także na TF MN występuje reakcja UP. No i mogli by wreszcie dojść do tej zl na d1 (ok 60p) i wtedy dopiero rozglądać się za ewentualnym S.
Poczekamy, zobaczymy - cena pokaże....
cdn...
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
No pain - No gain
Gratki, zajebisty trejd
Też to wczoraj grałem ale przyznam że darowłem z uwagi na zbyt duże zamieszanie.

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Ja mimo wszystko widziałem dzisiaj S na edziu po wczorajszym FBO ,ale wycieli na BE a drugi wyszedłem z ręki
a widzę, że ładnie polecieli i jak narazie zrobili co mieli zrobić pytanie co dalej.
Na pocieszenie zostają mi narazie otwarte trady gbp/cad i eur/cad tam wydawała się trochę jasniejsza sytuacja. Tylko też zastanawiam się czy ne BE przestawić czy wychodzić pozycją, TP dosyć daleko a żeby tam doszli trzeba mieć trochę cierpliwości i poczekać trochę.

Na pocieszenie zostają mi narazie otwarte trady gbp/cad i eur/cad tam wydawała się trochę jasniejsza sytuacja. Tylko też zastanawiam się czy ne BE przestawić czy wychodzić pozycją, TP dosyć daleko a żeby tam doszli trzeba mieć trochę cierpliwości i poczekać trochę.
Możecie dać źródło od przystępnie wytłumaczonego FBO? Ze źródeł na forum mało co zrozumiałem, może być Ang lub Pl też ;-)
Czesc czerwinek. Ładnie wymiataszczerwinek pisze:Ja mimo wszystko widziałem dzisiaj S na edziu po wczorajszym FBO ,ale wycieli na BE a drugi wyszedłem z rękia widzę, że ładnie polecieli i jak narazie zrobili co mieli zrobić pytanie co dalej.

Przy okazji; dzięki Marcin za dobre chęci i pomoc!

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
bfx jak dla mnie sytuacja na edziu jest taka mało pewno mogą zrobić to co Ty narysowałeś ale również z D1 wg mnie zrobili FBO i mogą jeszcze dalej w dół jechać ale to mi tak wychodzi z D1. Natomiast z H4 faktycznie mogą iść tam gdzie narysowałeś. Aktualnie obserwuję i widać jak narazie że chcą iść up ale co będzie nie wiem przyglądam się.
Ok. Potwierdziles to co mysle. Na razie szukam wejscia w L do 1.3666.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"