Droga do zwycięstwa - part 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Re: Droga do zwycięstwa - part 2

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

nie wiem czy grasz Marcin jeszcze dzisiaj jak pełna stawka w grze poszła w SL ale wydaje mi się teraz, że jest dobry moment na S mniej więcej z Twoim TP. które podałeś robią w miarę Ok FBO a profit trzeba by zjeść który widać gółym okiem, ja siedzę S przed chwilą SL nad FBO

EDIT:Też już kiepsko to wygląda, wychodze i czekam na ewentualna FBO na dzisiejszym szczycie jak nie będzei to raczej L pójdą
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Dzisiejsze podsumowanie.

Nie udało się dużo zarobić - bujali - nie określili się w żadną ze stron. Szkoda.
czerwinek pisze:nie wiem czy grasz Marcin jeszcze dzisiaj jak pełna stawka w grze poszła w SL
Nie poszło w SL - udało się zabezpieczyć na BE. Szkoda, że tylko tyle.
czerwinek pisze:ale wydaje mi się teraz, że jest dobry moment na S mniej więcej z Twoim TP. które podałeś robią w miarę Ok FBO a profit trzeba by zjeść który widać gółym okiem, ja siedzę S przed chwilą SL nad FBO
Po 11 wszedłem próbnie w L, potem dołożyłem jeszcze dwie pozycje. Następnie zamknąłem na małym proficie tą najmniej bezpieczną a resztę na BE. Tutaj też cienko. Dla longów tp miałem ustawione na 31130 czyli przed zl d1 - nawet z dość dużym zapasem bezpieczeństwa.

Ale coś tam się wyskrobało - te +1,69% to i tak dobry wynik - kiedyś mogłem tylko marzyć o takim. Najważniejsze, że nie ma straty.

pozdrawiam Marcin 8)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Veni

Nieprzeczytany post autor: Veni »

Nic dodać nic ująć, euro zamulacz...

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Veni pisze:Nic dodać nic ująć, euro zamulacz...
Na innych parach ładnie poszli - np. audi - a tutaj taka zmuła.

Jeśli dalej tak sytuacja będzie wyglądać to jutro dam małego L z tp 37130. Chyba, że po drodze wydarzy się coś innego, co zaprzeczy temu co aktualnie widać.
Należy pamiętać, że także na TF MN występuje reakcja UP. No i mogli by wreszcie dojść do tej zl na d1 (ok 60p) i wtedy dopiero rozglądać się za ewentualnym S.

Poczekamy, zobaczymy - cena pokaże....

cdn...
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

Gratki, zajebisty trejd :) Też to wczoraj grałem ale przyznam że darowłem z uwagi na zbyt duże zamieszanie.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Ja mimo wszystko widziałem dzisiaj S na edziu po wczorajszym FBO ,ale wycieli na BE a drugi wyszedłem z ręki :( a widzę, że ładnie polecieli i jak narazie zrobili co mieli zrobić pytanie co dalej.
Na pocieszenie zostają mi narazie otwarte trady gbp/cad i eur/cad tam wydawała się trochę jasniejsza sytuacja. Tylko też zastanawiam się czy ne BE przestawić czy wychodzić pozycją, TP dosyć daleko a żeby tam doszli trzeba mieć trochę cierpliwości i poczekać trochę.

Veni

Nieprzeczytany post autor: Veni »

Możecie dać źródło od przystępnie wytłumaczonego FBO? Ze źródeł na forum mało co zrozumiałem, może być Ang lub Pl też ;-)

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

czerwinek pisze:Ja mimo wszystko widziałem dzisiaj S na edziu po wczorajszym FBO ,ale wycieli na BE a drugi wyszedłem z ręki :( a widzę, że ładnie polecieli i jak narazie zrobili co mieli zrobić pytanie co dalej.
Czesc czerwinek. Ładnie wymiatasz :clap: (jak zawsze). Co myślisz o tym screenie? Dobrze zaznaczyłem?

Przy okazji; dzięki Marcin za dobre chęci i pomoc! :564: Czytam sobie twój dziennik powoli, mam nadzieję że się czegoś od Ciebie nauczę.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

bfx jak dla mnie sytuacja na edziu jest taka mało pewno mogą zrobić to co Ty narysowałeś ale również z D1 wg mnie zrobili FBO i mogą jeszcze dalej w dół jechać ale to mi tak wychodzi z D1. Natomiast z H4 faktycznie mogą iść tam gdzie narysowałeś. Aktualnie obserwuję i widać jak narazie że chcą iść up ale co będzie nie wiem przyglądam się.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Ok. Potwierdziles to co mysle. Na razie szukam wejscia w L do 1.3666.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

ODPOWIEDZ