Witam.
Chciałbym potestować EA o nazwie Doubleup2 jednak mam problem bo za kazdym razem EA wykonuje dokladnie zawsze 3 operacje nic wiecej, moze ktos sie z tym zetknał i poradzi mi w czym tkwi problem?
Double up2
A nawet jak zmienisz okres testu to te 3 transakcje zawsze są te same ( tzn. czy w tym samym czasie zawierane ).
Może być tak, że tylko 3 razy w ciagu dłuższego okresu następuje spełnienie sie warunków do otwarcia transakcji. A przez pozostaly okres nie ma warnków na otwarcie.
Zobacz, czy zawsze w tym samym miejscu na wykresie są zawierane te transakcje.
Może być tak, że tylko 3 razy w ciagu dłuższego okresu następuje spełnienie sie warunków do otwarcia transakcji. A przez pozostaly okres nie ma warnków na otwarcie.
Zobacz, czy zawsze w tym samym miejscu na wykresie są zawierane te transakcje.
Solą życia jest kasa.
Nie te transakcje sa zawsze otwierane zaraz po rozpoczeciu testu w przeciagu pierwszych paru dni, nie ma znaczenia czy odpalam backtest w 1999, 2001 czy 2011. Potem jak one sie juz zostana zamkniete przestaje pracować. Co musiałbym dopisać aby to bylo wykonywane ciagle w petli po prostu? Probowałem z FOR ale nie wychodzi badz tez zle to robie...
Chciałbym zeby program jak wykona ów 3 operacje wracał do początku programu i resetował wszystkie zmienne?
Chciałbym zeby program jak wykona ów 3 operacje wracał do początku programu i resetował wszystkie zmienne?
Myślę, że bez przdstawienia przynajmniej fragmentu kodu to nie uzyskasz odpowiedzi.
Sprawa może być bardziej złożona niz powrót do początku kodu.
Jeszcze jedna sprawa przyszłami do głowy :
może te transakcje wychodza ostatecznie na minus i środki na koncie nie pozwalają na dalsze otwieranie pozycji o zadanym wolumenie.
Te 3 transakcje są na minus ?
Spróbuj zmniejszyć lot.
Sprawa może być bardziej złożona niz powrót do początku kodu.
Jeszcze jedna sprawa przyszłami do głowy :
może te transakcje wychodza ostatecznie na minus i środki na koncie nie pozwalają na dalsze otwieranie pozycji o zadanym wolumenie.
Te 3 transakcje są na minus ?
Spróbuj zmniejszyć lot.
Solą życia jest kasa.