Doświadczony trader szuka wspólników do PAMM

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
quant
Bywalec
Bywalec

Doświadczony trader szuka wspólników do PAMM

Nieprzeczytany post autor: quant »

Witam.

Poszukuję osób chętnych do współpracy na zasadzie przyłączenia się do mojego rachunku PAMM.
Strategia zarabia średnio 50% rocznie i jest w pełni automatyczna- stosuję ją od kilku lat.
Przed rozpoczęciem współpracy zaprezentuję oczywiście wyniki jakie strategia osiągała w przeszłości.
Ze sprawą chcę ruszyć w ciągu najbliższych 2-3 miesięcy, muszę ogarnąć trochę spraw osobistych i w tym czasie mam nadzieję na pozyskanie nowego współpracownika lub współpracowników.
Szukam osób z kapitałem inwestycyjnym od 200 000 PLN w górę.
Na wszelkie pytania odpowiem na prv, proszę o nie zaśmiecanie wątku niepotrzebnymi postami, adminów z góry proszę o usuwanie zbędnych wpisów jak to bywa czasami na forach :)
Proszę o kontakt na prv tylko osoby poważne i zainteresowane współpracą.

Poniżej przykład moich kilkudziesięciu wejść, screen zrobiony na wykresie H4.Zawsze stosuję stały SL i TP, żadne margintale itp nie wchodzą oczywiście w grę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

SiMAX
Uczestnik
Uczestnik

Re: Doświadczony trader szuka wspólników do PAMM

Nieprzeczytany post autor: SiMAX »

Witam,
ciekawa propozycja. Jestem zainteresowany współpracą. Proponuję spotkanie.

z poważaniem,

Hubert

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: doriswawa »

Najpierw powinien Pan pokazac statystyki z myfxbook potwierdzone na koncie realnym gdzie widac zyski i wyplaty a pozniej sie oglaszac. Screen bez pokazania jaki to interwal oraz jaka para to nic nie znaczy. Wszystko jest owiane jakos tajemnica a pamm w polsce jest zabroniony aby zarabiac na nim.

info.mytrading

Nieprzeczytany post autor: info.mytrading »

Z takimi materiałami to pomylił Pan Forum,tutaj nie ma idio...

Załącznik,a w nim fotka historycznego wykresu,lepiej załączyć historię MT4 z całego okresu EA.

Chętnie Pana zatrudnimy,poszukujemy Tradera do prowadzenia sygnałów na parzę AUD/USD, w niedługim czasie mamy zamiar wprowadzić AUD/USD,narazie testujemy Traderów.

Przepraszam za wpis,ale nie mogłem się powstrzymać. :wink:

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Panstwo tez przedstawiace super robota na waszej stronie za 199 Euro ale historie transakcji z konta DEMO bez Stop Lossa to jest malo profesjonalne. Back testy na N/A czyli nie ma jakosci modelowania zadnej. Paranoja.
Ja bym nawet dala 300 euro jak bym zobaczyla potwierdzone statystyki z tego robota na myfxbook ze gra na koncie realnym z SL oraz jak bym zobaczyla wyplate zysku. Pewnie nie jedna osoba by dala taka kwote....Dodatkowo nie wiadomo jaki DD robi robot. echhh same super oferty bez statmentow.

ps prosze mi nie pisac o wewnetrznym stop loss bo jak sie zawiesi mt4 lub padnie net to robot wyzeruje konto podczas np duzego ruchu cenowego....Nie wspomne o zwisie lub resecie VPS.

wesoly
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: Doświadczony trader szuka wspólników do PAMM

Nieprzeczytany post autor: wesoly »

doriswawa pisze:Najpierw powinien Pan pokazac statystyki z myfxbook potwierdzone na koncie realnym gdzie widac zyski i wyplaty a pozniej sie oglaszac. Screen bez pokazania jaki to interwal oraz jaka para to nic nie znaczy. Wszystko jest owiane jakos tajemnica a pamm w polsce jest zabroniony aby zarabiac na nim.
Co do stwierdzenia o koncie Pamm uważam, że bzdury wygadujesz. Ktoś kto twierdzi że pamm jest nielegalne, nie wie co to pamm.

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Zapytaj sie prawnika oraz w knf to cię poinformują ze w naszym kraju nie mozna zarabiać dzięki Pamm a dokładnie ze zakladasz Pamm a inni sie podlaczaja i dzięki temu ty masz prowizje od dawców kapitału.. Bez tzw licencji DI jest zabronione.
Korzystanie z Pamm ze ty swój rachunek podpinasz pod managera jest dozwolone.

info.mytrading

Nieprzeczytany post autor: info.mytrading »

doriswawa pisze:Panstwo tez przedstawiace super robota na waszej stronie za 199 Euro ale historie transakcji z konta DEMO bez Stop Lossa to jest malo profesjonalne. Back testy na N/A czyli nie ma jakosci modelowania zadnej. Paranoja.
Ja bym nawet dala 300 euro jak bym zobaczyla potwierdzone statystyki z tego robota na myfxbook ze gra na koncie realnym z SL oraz jak bym zobaczyla wyplate zysku. Pewnie nie jedna osoba by dala taka kwote....Dodatkowo nie wiadomo jaki DD robi robot. echhh same super oferty bez statmentow.

ps prosze mi nie pisac o wewnetrznym stop loss bo jak sie zawiesi mt4 lub padnie net to robot wyzeruje konto podczas np duzego ruchu cenowego....Nie wspomne o zwisie lub resecie VPS.
Nie przedstawiamy super robota,w żadnym miejscu nie jest napisane,że ten robot ma 100% wejścia.Ja tam widzę pozycję zamknięte przez SL,ale rozumiem najpierw krytyka a pózniej ocena.
Takie dwa czerwone pola :D https://www.mytrading.co/doc_media/VSMTG-H1/screen4.png

Robot posiada SL i jeżeli szuka Pani robota który ma 100% wejścia to odrazu odpowiadam,taki nie istnieje,nasz przynosi dość dobre rezultaty,oczywiście są też miesiące w których traci i wcale nie mam zamiaru temu zaprzeczać,cena jest odpowiednia do jego możliwości,zarobi na siebie.

Prosze dokładnie przejrzeć ofertę,a następnie pisać komentarze.Najlepszy jest trading manualny i taki preferujemy.Dziękuje

wesoly
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: Doświadczony trader szuka wspólników do PAMM

Nieprzeczytany post autor: wesoly »

doriswawa pisze:Zapytaj sie prawnika oraz w knf to cię poinformują ze w naszym kraju nie mozna zarabiać dzięki Pamm a dokładnie ze zakladasz Pamm a inni sie podlaczaja i dzięki temu ty masz prowizje od dawców kapitału.. Bez tzw licencji DI jest zabronione.
Pytałem knf, nie bardzo wiedzieli co to pamm. Stwierdzenie dawca kapitału to kolejna bzdura. Nikt nie daje ci żadnego kapitału. Więc jak można go nazwać jakimkolwiek dawcą? Kapitał ani na chwilę nie zmienia właściciela.

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

doriswawa pisze:Zapytaj sie prawnika oraz w knf to cię poinformują ze w naszym kraju nie mozna zarabiać dzięki Pamm a dokładnie ze zakladasz Pamm a inni sie podlaczaja i dzięki temu ty masz prowizje od dawców kapitału.. Bez tzw licencji DI jest zabronione.
A skąd wiesz że człowiek mieszka i pracuje w naszym/waszym kraju?
Ja bym wolał zapytać czemu taki perfekcyjny trader szuka klientów na tym forum dla biedaków. Wystarczy założyć konto na odpowiednim portalu i z takimi wynikami to ludzie będą walić drzwiami i oknami z dużo większym niż proponowany kapitałem. Prowadzenie statystyk u tych PAMM brokerów jest bardziej wiarygodne niż wklejanie screenów nieznanego pochodzenia, i to bez robienia z siebie potencjalnego celu dla hejterów (sorki, znowu nie byłem pierwszy :mrgreen: ). W tej formie to nędzna podróba AmberGold.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

ODPOWIEDZ