Doświadczenia z Trading212

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
talentos
Uczestnik
Uczestnik

naprawdę nikt?

Nieprzeczytany post autor: talentos »

Proszę o opinie forumowiczów którzy korzystali z konta real trading212...
Nie proszę o opinie o ich ofercie i porównywanie ich do innych brokerów itp chodzi mi głównie o takie kwestie jak wpłaty/wypłaty czy też może jakieś inne doświadczenia z tym brokerem...
pozdrawiam

Dodano po 22 godzinach 58 minutach:

Naprawdę nikt z forumowiczów nie ma doświadczeń ani informacji na temat wiarygodności trading212?

Matsss
Uczestnik
Uczestnik

Witam

Nieprzeczytany post autor: Matsss »

moje doswiadczenia z tą stronką są następujące:

Odnośnie wpłat: za przesłanie minimalnej wymaganej kwoty potrzebnej do utworzenia konta realnego.tj 70 Usd Mój bank skroił mnie na kwotę "tylko" 19 Usd. Natomiast rzekomo jest to kwota mniej więcej na stałym poziomie jeśli chodziłoby o przesyłanie na konto trading212 większych sum.Od przesyłanej kwoty jest doliczane o,5% prowizji + Inne koszty bankowe takie jak nadanie kodu swift i koszty banków pośredniczących.
Natomiast nie wiem jeszcze i nie przekonałem się jak wygląda sprawa wypłat,które oczywiscie w pełni pokrywa znowu klient.Bynajmniej ze strony banku polskiego (mam konto w PEKAO SA) jest to prowizja w wysokości 0,1% wartości przelewu a więc mniejsza niż w przypadku przelewu Do trading212.Ale jakie są ich koszta tego nie wiadomo.Najlepsze jest to ze mój bank nie nie może udzielić takich informacji bo nie wie jakie są koszty przelewów wychodzących z ich rachunku. Obsługa również nie potrafiła udzielić zadnej konkretnej odpowiedzi twierdząc ze wszelkie opłaty bankowe powinienem konsultować ze swoim bankiem.Więc sprawa wygląda dosyć dziwnie.Ponowiłem dzisiaj swoje pytanie jasno precyzując o co mi chodzi.Czekam co mi odpiszą.

dejvido
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dejvido »

mogles wplacic sobie w pln i nie mial bys problemu z przewalutowaniem , bo to kosztuje , a jest nie potrzebne skoro mozna zagrac w pln:)

Dodano po 11 godzinach 59 minutach:

lub skorzystac z moneybookers.com , jesli tak bardzo chcesz grac inna waluta

lukasz-kwiecien
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: lukasz-kwiecien »

noi co?
koniec waszych doświadczeń

ja czytałem umowe a tam na pierwszej stronie że w każdej chwili mogą zmienić dowolnie warunki umowy bez konieczności zawiadamiania o tym klientów.
przecież to może oznaczać wszystko do cholery
piramida jakaś?

Dodano po 33 sekundach:

w dowolny sposób do tego

/Dodane przez Moderatora:
Temat zamknięty. Proszę odwiedzić dedykowaną stronę na temat firmy Trading 212 oraz ich bonusu dla naszych użytkowników: http://forex-nawigator.biz/forum/darmow ... 24107.html
lub oficjalny temat na temat brokera Trading 212 http://forex-nawigator.biz/forum/tradin ... 22313.html

Zablokowany