Dlaczego nie powinno się grać w poniedziałki i piątki na FX?

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Re: Dlaczego nie powinno się grać w poniedziałki i piątki na

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

damsx6 pisze:
NieBedeSpamowal pisze:Nie umiesz grac to nie graj
Ciekawy nick w stosunku do tego co napisałeś :D. Dwa, prosiłem o konstruktywne odpowiedzi, a nie złote myśli.
Trochę racji w tym jest, bo wiesz, to jest podobnie jak byś pojechał na noce wyścigi ktoś by rzucił hasło: ze się nie sciga, bo jest mokro czyli ślizgo, i właśnie w poniedziałki jest mokro i ślizgo, czyli nie dla dziewczynek 8)
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
damsx6
Gaduła
Gaduła

Re: Dlaczego nie powinno się grać w poniedziałki i piątki na

Nieprzeczytany post autor: damsx6 »

BOCZEK , całkowicie się z Tobą zgadzam, tylko jakby napisał swoją odpowiedź chociażby w taki sposób jak Ty powyżej,z porównaniem czy coś to nie miałbym nic przeciwko takiej opinii :). Natomiast samo zdanie " nie umiesz to nie graj" jest dla mnie pozbawione sensu i dlatego się go uczepiłem. Dobra, w sumie nie ma co drążyć tematu, dostałem od Was satysfakcjonujące odpowiedzi :)
Pozdro!
Pomyślności.

ODPOWIEDZ