Dla tych co pracują full Time czyli PA D1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
benio
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Dla tych co pracują full Time czyli PA D1

Nieprzeczytany post autor: benio »

Kerad pisze:Zauważcie, że odbicie na nzd/usd nastąpiło z dość ciekawego miejsca na W1. Obrócenie dzisiejszej świecy z takim dolnym knotem może być niemożliwe. Jedyne na co liczę to powrót do 8100 + podwójne dno. Cena pokaże kierunek...
benio pisze:na gbp / usd - 4h rysuje się podwojny szczyt z pinbarem.moze pora na male spadki ?
Dla mnie osobiście S na kablu jest nieracjonalna. Bo faktycznie może dojść do korekty ale moim zdaniem chyba lepiej poczekać na zachowanie się ceny w przedziale 6200-6250 i ładnie z trendem wejść w L.

czekam wlasnie na taka elke z targetem na 1.6600.ciekawe ,czy będzie korekta ,czu od razu poszybuje

Awatar użytkownika
Dareczekart
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Dareczekart »

Dareczekart pisze:
jasiu86 pisze:Witam...

S-ki na kablu bardzo ryzykowne w mojej opinii ... nie ma zbyt wiele miejsca na spadki ... Darek bardzo dobrze pokazał to na swoich screenach :)

Ciekawsza opcja wg mnie rysuje się na NZDUSD :)

pozdrowionka :)

NZDUSD na moim celowniku dzisiaj.... pinbar na 4H multi poziomy LCS HCR na obronę naszego SL. :D

Czekam na zamknięcie D1 :D

Moje zlecenie zostało nienaruszone. I dobrze :D

benio
Stały bywalec
Stały bywalec

chyba rysuje się drugi pin bar na gbp/usd.ciekawi mnie skad u Was taki pogląd,ze nie będzie windy na dol ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

benio bierz to i nie patrz na poglądy innych :mrgreen:

benio
Stały bywalec
Stały bywalec

chce poznac opinie innych :) na wykresach historycznych zawsze była cofka do miejsca wybicia,a sentyment dalej wynosi 80%.utworzony został nowy szczyt i nara...opinie lepszych sa bardzo konstruktywne.zobaczymy jak jutro to się pokula :)

Piter80
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Piter80 »

Jak nie jestes pewny to odpusc a jak jestes pewny to bierz.Pamietaj wiekszosc sie myli :mrgreen:

benio
Stały bywalec
Stały bywalec

i tu masz lajka Piter :) ok nie zaśmiecam już tematu Darkowi :)

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

No fakt nie zauważyłem że gracie tylko w oparciu o tf d1. Te wasze pa to nic wam nie pokaże przy takiej ramie czasowej : )

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

marcin.in00 pisze:No fakt nie zauważyłem że gracie tylko w oparciu o tf d1. Te wasze pa to nic wam nie pokaże przy takiej ramie czasowej : )
pokazuje i to dużo, a jak jeszcze dodasz do tego formacje świecowe to masz gotowy i świetny system ;)

Awatar użytkownika
Dareczekart
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Dareczekart »

benio pisze:chyba rysuje się drugi pin bar na gbp/usd.ciekawi mnie skad u Was taki pogląd,ze nie będzie windy na dol ?
hej Benio.

Każdy ma prawo do swojego zdania. I nie zaśmiecasz wątku. Jest ok.

GBPUSD - twoja TL jak dla mnie jest mało wiarygodna. Zobacz jak często cena dotykała TL, ile czasu mineło pomiędzy pierwszym a drugim. Pinbar jest ok tylko przestrzeń poniżej jest kłopotliwa. FTA bardzo blisko. I tu jest problem. Cena oczywiście może plecieć na południe i jeszcze niżej. Tylko aby wejść w short ja muszę mieć MOCNYsygnał z poziomem. Ten pinbar umiejscowiony trochę powyżej wsparcia. I mi się to nie podoba.

Pozdrawiam Darek.

ODPOWIEDZ