Dekompilator - jak zainstalować

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
bilibil
Bywalec
Bywalec
Posty: 11
Rejestracja: 30 sty 2018, 14:13

Dekompilator - jak zainstalować

Nieprzeczytany post autor: bilibil »

Witam

Mam dekompilator ex4 do mq4. Ale kiedy go instaluję plikiem exe wyświetla mi się okno z błędem.
Obrazek
Obrazek
Czy ktoś wie jak ten dekompilator prawidłowo zainstalować? Co zrobić i gdzie umieścić pliki .dll ? Jak go użyć?

Plik: https://www.easypaste.org/file/dkeRcim0 ... ip?lang=pl

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ninjaproject
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1247
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15
Kontakt:

Re: Dekompilator - jak zainstalować

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

bilibil pisze:
08 lis 2019, 22:42
Witam

Mam dekompilator ex4 do mq4. Ale kiedy go instaluję plikiem exe wyświetla mi się okno z błędem.
Obrazek
Obrazek
Czy ktoś wie jak ten dekompilator prawidłowo zainstalować? Co zrobić i gdzie umieścić pliki .dll ? Jak go użyć?

Plik: https://www.easypaste.org/file/dkeRcim0 ... ip?lang=pl

Pozdrawiam
Dekompilatory nie działają.
Nie ma obecnie możliwości dekompilacji pliku ex4.
Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4.

bilibil
Bywalec
Bywalec
Posty: 11
Rejestracja: 30 sty 2018, 14:13

Re: Dekompilator - jak zainstalować

Nieprzeczytany post autor: bilibil »

Dekompilatory nie działają.
Nie ma obecnie możliwości dekompilacji pliku ex4.
Najpierw szukałem tego darmowego indykatora w pliku mq4, ale nigdzie nie znalazłem.
Myślałem, że uda się go zdekompilować. A tu proszę ....... nie działa.

Czy jest jeszcze jakaś inna opcja aby móc zmienić ustawienia z poziomu kodu mq4?

Awatar użytkownika
ninjaproject
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1247
Rejestracja: 30 lip 2019, 13:15
Kontakt:

Re: Dekompilator - jak zainstalować

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

bilibil pisze:
09 lis 2019, 12:02
Dekompilatory nie działają.
Nie ma obecnie możliwości dekompilacji pliku ex4.
Najpierw szukałem tego darmowego indykatora w pliku mq4, ale nigdzie nie znalazłem.
Myślałem, że uda się go zdekompilować. A tu proszę ....... nie działa.

Czy jest jeszcze jakaś inna opcja aby móc zmienić ustawienia z poziomu kodu mq4?
Szukać kodu źródłowego w internecie po nazwie wskaźnika. Jeżeli nie ma, to ew. pisać do autora wskaźnika. Ostatecznie, napisać samemu. Jeżeli posiadamy kod źródłowy, .mq4, to go otworzyć w MetaEditor, który jest zawarty w MT4.
Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4.

ODPOWIEDZ