DayTrading: Wtorek 9.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 9.04.2013
może edek idzie na 1.32 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
cajto pisze:Twa skromność jest wprost przytłaczająca.profession pisze:Wczoraj wrzuciłem wam sygnał do kupna i niedawno zrealizowałem zyski. Nie był to idealny trade, ale to tylko jeden z wielu więc nie ma co się rozczulać.
Nie chciałem podejmować dodatkowego ryzyka i zamknięte na oporze [szczycie].
A zazdrość co niektorych wrecz smieszna.
Przepraszam, Ciebie Kolego, dzięki za Twój sygnał.profession pisze:To chyba dział do gadania o tym kiedy wchodzimy i kiedy wychodzimy z rynku do cholery? I gdzie zmierza rynek według nas. Tak? Wiele osób przedstawia swoje pomysły inni mogą się tym sugerować lub nie muszą.cajto pisze:Twa skromność jest wprost przytłaczająca.
Moja analiza się sprawdziła dlatego o tym piszę.
Wrzuciłem moją idee co do tego gdzie pójdzie rynek za free z własnej woli dla wszystkich również dla Ciebie. Więc co Ci nie pasuje?
Mam prośbę, czy zamiast cholera (ja tu mam na to wyłączność) możesz użyć innych terminów, np: motyla noga?
Ton Twojej wypowiedzi.profession pisze: Wrzuciłem moją idee co do tego gdzie pójdzie rynek za free z własnej woli dla wszystkich również dla Ciebie. Więc co Ci nie pasuje?
- ręce opadają...A zazdrość co niektorych wrecz smieszna.
jen-yy - najpierw niech stestuje 1.3114 (38.2F). Poza tym to jest już naprawdę stroma ściana i to nie jest Ejman.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2013, 18:21 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
- richard.cali
- Pasjonat
Do kolesia w garniturku: przyjacielu Twoje starania skończą się na własnym rozczarowaniu. To miejsce to "scena talentów FX" na której, każdemu wydaje się że odgrywa głowną rolę...
Z własnego doświadczenia powiem Ci: pisz o wszystkim i dla wszystkich, konsekwencji ZERO
Mimo tego nadal są tu Mistrzowie, Mistrzu, Mistrzuniu...mimo że nie piszą...
Z własnego doświadczenia powiem Ci: pisz o wszystkim i dla wszystkich, konsekwencji ZERO

Ostatnio zmieniony 09 kwie 2013, 18:23 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

Przypomina trochę ton indiańskiego wojownika, który przychodzi do wodza plemienia z prośbą o zmianę niku.cajto pisze:Ton Twojej wypowiedzi.profession pisze: Wrzuciłem moją idee co do tego gdzie pójdzie rynek za free z własnej woli dla wszystkich również dla Ciebie. Więc co Ci nie pasuje?
jen-yy - najpierw niech stestuje 1.3114 (38.2F). Poza tym to jest już naprawdę stroma ściana i to nie jest Ejman.
Zdziwiony wódz mówi:
zobacz innych, tu Wielka Niedźwiedzica, Szybka Strzała i powiedz mi ty psi ..uju co Ci się nie podoba?
ja tam przy sczycie EUR JPY zapodalem S na sklapa a moze z teg owyjdzie cos wiecje niz skalp
cos mieli problem zeby podciagnac do psycho poziomu 130, szkodaNowy123 pisze:ja tam przy sczycie EUR JPY zapodalem S na sklapa a moze z teg owyjdzie cos wiecje niz skalp
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797

-- Dodano: wt 09-04-2013, 18:31 --
Nowy500 pisze:cos mieli problem zeby podciagnac do psycho poziomu 130, szkodaNowy123 pisze:ja tam przy sczycie EUR JPY zapodalem S na sklapa a moze z teg owyjdzie cos wiecje niz skalp
spoko podciagna i wyzej widac jak USRAKI pozbywaja sie JPY i graja na oslabienie dalej
-- Dodano: wt 09-04-2013, 18:32 --
zaraz pakujem S na SP500 na kasowy
- profession
- Pasjonat
richard.cali pisze:Z własnego doświadczenia powiem Ci: pisz o wszystkim i dla wszystkich, konsekwencji ZERO
Dzięki za wsparcie Panowie.rafmax pisze:A zazdrość co niektorych wrecz smieszna.
A to nie wiedziałem, że kolega ma wyłączność już się poprawiam i cholerę wykropkowałem.Bemowo pisze:(ja tu mam na to wyłączność) możesz użyć innych terminów, np: motyla noga?

Ostatnio zmieniony 09 kwie 2013, 18:33 przez profession, łącznie zmieniany 1 raz.
Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.