Jak wybije teraz dołem to powinien spadać - ale ruchy już minimalne dziś brak siły...
Jak zaliczy cofkę to konsola +- do EBC...

bo sie kur... urlopowac trzeba a nie cwaniakowac od ranaKusus pisze:Hmm cóż. Dzisiaj wtopa ;] Poczekam kilka dni co zrobią na AU i zobaczymy. Myślę, że rejon 0.8200 - 0.8210 będzie dobrym przystankiem przed wyższymi i powinniśmy się skorekcić trochę.
Złoto już opada, rudy też zaczynają. Korekta się należy. Zagram agresywnie na 10 pipsów zysku przy takim samym SL. A potem się zobaczy co dalej.
AU od dłuższego czasu się tak nie zachowywał, rozumiem że to przez surowce ale te 70 pipsów dzisiaj to bardzo dużo jak na tą parę. Niewykluczone, że jedziemy w kierunku 0.84 ale to są daleko idące wnioski. Dopóki 0.83 nie pykniemy to to co widać to tylko korekta krótkoterminowa i obowiązują S.
Wyluzujcie poślady. To co robie mnie w ogóle nie stresuje a teraz mam akurat kilka dni wolnego bo żona ma codziennie 2 razy po jednej godzinie SPA i masaże więc akurat mam czas żeby posiedzieć na balkonie z lapkiem, fajką i drinem. Fajne uczucie. Do tego setupy wydały mi się ciekawe to skorzystałem... ;]as28 pisze:no bo co to za urlop z fx,
pisać że się odchodzi, nie gra w święta a potem i tak robić co innego,
nikt nikomu nie zabroni,
ale podstawą sukcesu na fx jest trzymanie się zasad
Kusus pisze:Wyluzujcie poślady. To co robie mnie w ogóle nie stresuje a teraz mam akurat kilka dni wolnego bo żona ma codziennie 2 razy po jednej godzinie SPA i masaże więc akurat mam czas żeby posiedzieć na balkonie z lapkiem, fajką i drinem. Fajne uczucie. Do tego setupy wydały mi się ciekawe to skorzystałem... ;]as28 pisze:no bo co to za urlop z fx,
pisać że się odchodzi, nie gra w święta a potem i tak robić co innego,
nikt nikomu nie zabroni,
ale podstawą sukcesu na fx jest trzymanie się zasad
Pozdrowienia z Maroka
U nas 28 st. i duchota a jak tam w PL ? - spadł już jakiś śnieg?
Morski klimat robi swoje ;-).Kusus pisze:Ja bylem na kanarach w pazdzierniku przez 2 tygodnie. Gran canaria, playa taurito, mogan princess i bylo tez kolo 27 stopni ale co mnie zdziwilo jednego dnia byla taka ulewa .. Nigdy nie widzialem tyle deszczu ....