Taa giełdy wg naszych politykierów dół
standart tu
https://invst.ly/bgh6g - zaczął się cofać, ale zobaczymy.
Zamknięcie doby, sesji usa, azji a może jeszcze jakieś inne?
co do reakcji to ja małą pozycje już mam, a dalej spokojnie poobserwuje index dolara i opor ktory dzis pokazywałęm na wykresie dziennym. Jak go nie wybronia i wróca poniżej i obnizka bedzie 0,5 lub zapowiedz kolejnych to zaczynam budowe piramidy L na edku jak faraon, pod sredni termin, z celem na 1.17
Ale ja chce grać inaczej. Wchodzę, zarabiam, wychodzę- nie czekać kilka dni co zrobi wykres.. To jest DT a nie long term. Powinienem tak zagrać jak mówisz S rano na drugim koncie, które mam od long term, ale zapomniałem.. Zresztą nieważne. Straty nie sa duże dzięki SL-om. Mam nowe narzędzie od Tolmona, które ma zmusić mnie zawsze do grania z trendem- jak małpę. Kwestia tylko ustawienia. Niedługo je zobaczycie..
Daj je wszyscy zarobimyŚwieżak44 pisze: ↑30 lip 2019, 21:07Ale ja chce grać inaczej. Wchodzę, zarabiam, wychodzę- nie czekać kilka dni co zrobi wykres.. To jest DT a nie long term. Powinienem tak zagrać jak mówisz S rano na drugim koncie, które mam od long term, ale zapomniałem.. Zresztą nieważne. Straty nie sa duże dzięki SL-om. Mam nowe narzędzie od Tolmona, które ma zmusić mnie zawsze do grania z trendem- jak małpę. Kwestia tylko ustawienia. Niedługo je zobaczycie..